Egy nő számára az ékszer igazi jolly joker ajándék. Egy jó választással lenyűgözhetjük a számunkra fontos nőt. Akár online nézelődsz, akár betérsz az első ékszerüzletbe, a hatalmas kínálat könnyen elbizonytalaníthat. Pár szempontot szem előtt tartva, könnyen kiválaszthatjuk az ideális darabot, mely nagy örömöt okoz majd a megajándékozottnak.

A FEIL ékszerek kínálatában a legkülönbözőbb stílusú darabok közül választhatsz. Ha szeretnéd, hogy a számodra fontos személy úgy reagáljon az ékszer láttán, mint Vivian Ward a Micsoda nő! című filmben, akkor néhány szempontot nagyon fontos szem előtt tartani, hogy tényleg jól dönts.

A rendelkezésre álló költségkeret

Akár eljegyzési gyűrű, akár nyaklánc vagy fülbevaló vásárlásról van szó, mielőtt még egy konkrét típus mellett döntenénk, előtte mindenképp célszerű átgondolni az anyagi helyzetünket, hogy tudjuk mi fér bele a keretbe. Nem titok, hogy némely ékszerek értékesebbek, mint a többi, így többe is kerülnek. Jellemzően minél drágább az ár, annál tartósabb a nemesfém ékszer.

Például az arany sokkal drágább az ezüstnél, habár arany és arany között is nagy különbségek lehetnek. Minél tisztább az ékszer, annál magasabb a karátszám és ezáltal az ár is.

Kinek vesszük az ajándékot?

Nagyon sokat számít, hogy milyen korú nőt szeretnénk meglepni az ajándékkal. A fiatalabb hölgyek előszeretettel hordanak feltűnőbb, csillogóbb típusú ékszereket. Az idősebb nők viszont inkább az egyszerűbb, letisztultabb darabokat kedvelik.

Ugyanakkor nem szabad általánosan fogalmazni, hiszen vannak egyedi esetek és eltérések. A fiatalabbak között is vannak, akik a szolid darabokat kedvelik, míg az idősek között is vannak, akik a hivalkodó stílust szeretik. A legjobb, ha alaposan átgondoljuk, hogy a számunkra fontos személy milyen ékszerviselési szokásokkal rendelkezik.

Milyen gyakran hord ékszereket?

Könnyen lehet, hogy a megajándékozni vágyott nem is igazán hord ékszereket a mindennapokban. Ekkor is jó ajándék lehet egy szép gyűrű vagy nyaklánc, csak alkalmi jellegű darab mellett kell dönteni.

Ha viszont gyakran visel valamilyen szépséget a mindennapokban is, akkor ezek stílusát kell alapul venni. Hétköznapi viseletre olyan darabot érdemes választani, mely nem túl hivalkodó, a hétköznapokban is egyszerűen hordható.

A kifejezetten jeles eseményeken, például anyák napjakor, Valentin-napon vagy születésnapkor nyugodtan választhatunk egy feltűnőbb, nagyobb kővel ellátott darabot. Ezeket a különleges alkalmakkor bármikor felveheti a számunkra fontos személy, és emlékezhet rá, hogy kitől kapta.

Ha mindenre gondolni akarunk és kifejezetten a hétköznapokra szánjuk az ékszert, akkor azt is vegyük figyelembe, hogy a hölgy hol dolgozik, hiszen sok munkahelyen szigorú dress-code vonatkozik a megjelenésre.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.