Az elektromos kerékpár mai napig megosztott téma a társadalomban. Míg egyesek úgy tartják, hogy csak a lusták ülnek fel rá, addig mások szentül hiszik, hogy a profik is használhatják. Kinek van igaza? Szeretnénk most ezt kideríteni.
Láss túl a látszaton! Valójában rengeteg előnye van egy elektromos bicajnak és tőlünk most mindent megtudhatsz ezekről az előnyökről! Tarts velem és öntsünk együtt tiszta vizet a pohárba!

Neked való?

Szóval akkor kinek is ajánlott az E-bike, a lusta vagy sportos embereknek? Az igazság az, hogy nincs olyan kevés dolga a kerékpárosnak az elektromos bringán ülve, mint ahogy azt gondolnánk. Miért? Azért, mert nem a motor fog helyette tekerni. Először elkezdünk hajtani, pont úgy, mint egy normál bicajon, majd jön a katarzis, amikor is érzékeljük, hogy mennyivel gyorsabbak vagyunk a motorral együtt.
Az elektromos bicikli megkönnyítheti a nehéz terepen, a hirtelen emelkedőkön lévő tekerést. Ezért nem is fogunk olyan hamar elfáradni sem. Remélhetőleg most már rájöttél, hogy bárki szabadon használhatja és nincs igazán olyan, hogy csak az emberek egy csoportjának való.

Elektromos kerékpár típusai

Az egyik változat, amelyet be szeretnék mutatni neked, az a pedálszenzoros darab. Ilyet már vehetsz 250-350 ezer Ft-ért is. Jól olvastad; “MÁR”, ugyanis ez az olcsóbb kategória. A motor általában az első vagy a hátsó agyban helyezkedik el, s ennek a típusnak a hatótávolsága 20-30 km. A felszerelése is eléggé “basic”. Ha egy ilyen szépségre ruháznál be, akkor a Neuzer márka termékei között érdemes keresgélned.
A prémiumok prémiumját a nyomatékszenzoros elektromos bicajok testesítik meg. Ilyeneket már nem is nagyon kapunk 700 ezer Ft alatt. A motor a középagynál található, s ez a változat akár 90-160 km-t is képes megtenni. A realisztikus hajtásélményt mindenképpen csak ilyen csúcstechnológiával készült bringákkal tehetjük meg. A Cube márka kínálatában meg is találhatod őket.

Bármely verzió is volt szimpatikus számodra, érdemes szétnézned a MaxBike elektromos kerékpár kínálatában, ahol egyedi darabok is megfordulnak! Nem is beszélve arról, hogy náluk SZÉP Kártyával is fizethetsz!

Konkrét előnyök

Most, hogy már kívülről fújjuk az összes E-bike típust, elérkezett az idő és végre beszélhetünk a használati előnyeikről is.
Egy elektromos bicaj rásegít a tekerésre, amely a dimbes-dombos terepen nem kis támogatás. Másrészt ezzel viszonylag gyorsan, nagy sebességet érhetünk el, így a fokozatos fejlesztésben is nagy szerepe van. Hogyan? A motor csak segít a hajtás során, de a fizikai aktivitást mi végezzük. Így fokozatosan erősíthetjük állóképességünket.
Meglehet, hogy elsőre talán drága holminak tűnik, de sok pénzt megsprólhatunk vele a későbbiekben, különösen akkor, ha rendszeresen ezt használjuk az autónk helyett. Látod? Elég jó beruházás!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.