Pedál- és nyomatékszenzoros elektromos kerékpárok – Melyiket érdemes választani?

Az elektromos kerékpár mai napig megosztott téma a társadalomban. Míg egyesek úgy tartják, hogy csak a lusták ülnek fel rá, addig mások szentül hiszik, hogy a profik is használhatják. Kinek van igaza? Szeretnénk most ezt kideríteni.
Láss túl a látszaton! Valójában rengeteg előnye van egy elektromos bicajnak és tőlünk most mindent megtudhatsz ezekről az előnyökről! Tarts velem és öntsünk együtt tiszta vizet a pohárba!
Hirdetések

Neked való?

Szóval akkor kinek is ajánlott az E-bike, a lusta vagy sportos embereknek? Az igazság az, hogy nincs olyan kevés dolga a kerékpárosnak az elektromos bringán ülve, mint ahogy azt gondolnánk. Miért? Azért, mert nem a motor fog helyette tekerni. Először elkezdünk hajtani, pont úgy, mint egy normál bicajon, majd jön a katarzis, amikor is érzékeljük, hogy mennyivel gyorsabbak vagyunk a motorral együtt.
Az elektromos bicikli megkönnyítheti a nehéz terepen, a hirtelen emelkedőkön lévő tekerést. Ezért nem is fogunk olyan hamar elfáradni sem. Remélhetőleg most már rájöttél, hogy bárki szabadon használhatja és nincs igazán olyan, hogy csak az emberek egy csoportjának való.

Elektromos kerékpár típusai

Hirdetések
Az egyik változat, amelyet be szeretnék mutatni neked, az a pedálszenzoros darab. Ilyet már vehetsz 250-350 ezer Ft-ért is. Jól olvastad; “MÁR”, ugyanis ez az olcsóbb kategória. A motor általában az első vagy a hátsó agyban helyezkedik el, s ennek a típusnak a hatótávolsága 20-30 km. A felszerelése is eléggé “basic”. Ha egy ilyen szépségre ruháznál be, akkor a Neuzer márka termékei között érdemes keresgélned.
A prémiumok prémiumját a nyomatékszenzoros elektromos bicajok testesítik meg. Ilyeneket már nem is nagyon kapunk 700 ezer Ft alatt. A motor a középagynál található, s ez a változat akár 90-160 km-t is képes megtenni. A realisztikus hajtásélményt mindenképpen csak ilyen csúcstechnológiával készült bringákkal tehetjük meg. A Cube márka kínálatában meg is találhatod őket.

Bármely verzió is volt szimpatikus számodra, érdemes szétnézned a MaxBike elektromos kerékpár kínálatában, ahol egyedi darabok is megfordulnak! Nem is beszélve arról, hogy náluk SZÉP Kártyával is fizethetsz!

Konkrét előnyök

Most, hogy már kívülről fújjuk az összes E-bike típust, elérkezett az idő és végre beszélhetünk a használati előnyeikről is.
Egy elektromos bicaj rásegít a tekerésre, amely a dimbes-dombos terepen nem kis támogatás. Másrészt ezzel viszonylag gyorsan, nagy sebességet érhetünk el, így a fokozatos fejlesztésben is nagy szerepe van. Hogyan? A motor csak segít a hajtás során, de a fizikai aktivitást mi végezzük. Így fokozatosan erősíthetjük állóképességünket.
Meglehet, hogy elsőre talán drága holminak tűnik, de sok pénzt megsprólhatunk vele a későbbiekben, különösen akkor, ha rendszeresen ezt használjuk az autónk helyett. Látod? Elég jó beruházás!

Top sztorik a rovatból

barber-shop-gb60ac37e9_1280

Te láttál már ilyen látványos barber shopot?

Manapság az ápoltság, a jó kinézet igenis fontos és elengedhetetlen. Ez elmondható az élet szinten minden területére. Legyen szó akár egy üzleti megbeszélésről, tárgyalásról vagy akár mondjuk egy családi születésnapról.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet