Ha sokat vagyunk úton, akkor közel sem mindegy, hogy milyen környezetben töltjük ezt az időt. Célszerű ebben az esetben felső kategóriás autót használni, hiszen ebben érezhetjük igazán komfortosan magunkat. Ismerje meg Ön is prémium járművek által nyújtott kimagasló előnyöket!

Gondmentes autózás a hétköznapokban

A tartósbérlet-szolgáltatás rendkívül kedvező feltételeket biztosít a vállalkozások számára. Számviteli szempontból sokkal kedvezőbben lehetséges ilyen módon gépjárműveket üzemeltetni, mint hitellel vagy készpénzes finanszírozással.

Nem véletlen, hogy az utóbbi években ez lett a legnépszerűbb formátuma a céges autózásnak. Az Ön cége is szeretne átállni erre a módszerre? Ebben az esetben mindenképpen érdemes szétnéznie a Cartis Flottakezelő céges autó kínálatában, ahol kimagasló szolgáltatás, és kifogástalan minőség várja Önt!

A flottakezelés rugalmasságot, illetve szabadságot is biztosít. Ráadásul a szolgáltatás havidíja az autóbérlés ideje alatt nem fog változni, így egy fix, előre tervezhető havi kiadással tud számolni. Visszatérve a könyvelési metódusokra, az áfa-visszaigényléssel százezreket, de akár milliós összegeket is spórolhat.

Ennek mértéke a céges utak arányában akár száz százalék is lehet, mely hatalmas könnyebbséget fog jelenteni a vállalkozás kasszájára nézve. Mit szólna hozzá, ha mindezt egy kényelmes Mercedesben élhetné át? Ugye, hogy kihagyhatatlan ajánlat!

Csak egy autóra lenne szükség? Semmi probléma!

Tévhit az, hogy a flottakezelést csak akkor van lehetősége igénybevenni, ha több tucat autóból álló nagyvállalati flottát szeretne. A legtöbb szolgáltatónál már egyetlen autótól is lehetőség van a tartós bérletre, így kevesebb jármű esetén is élvezheti a szolgáltatás által nyújtott előnyöket.

Így tehát ha céges autóban gondolkodik, akkor mindenképpen érdemes mérlegelni a lehetőségeket, és figyelembe venni azt, hogy mennyit nyerhet a lízinges üzemeltetéssel.

Egy igényes luxusautónál pedig még inkább pozitív az, hogyha biztos szervizháttér van a szolgáltatás mögött. Hiszen bármi gond történik a gépjárművel, nem Önre hárul a kötelezettség, hogy elintézze a szervizeléssel kapcsolatos teendőket.

Ezenfelül a beszerzést is profi szakemberek végzik, így minden esetben az igényeinek tökéletesen megfelelő autóba fog tudni beleülni. Probléma esetén pedig segélyszolgálat áll rendelkezésre, így soha nem marad egyedül az út szélén.

Pozitívumok a Mercedes által

A prémiumkategóriás autók más szempontból is pozitív hatással lesznek az üzleti életre. Például ha megjelenik egy találkozón, már a parkolóban biztosan jó benyomást fog kelteni leendő üzleti partnereiben. Így elősegítheti az üzleti találkozó céljának előnyös megvalósulását.

Ön is imádja a német prémiumautók által sugárzott kifinomultságot? Akkor itt az ideje, hogy egy Mercedes legyen a társa a mindennapi közlekedésben! Igényelje meg következő autóját, és szelje az utakat gond nélkül, maximális kényelemben!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!