A pár ajándékkártyát kért eljegyzésük alkalmából, de eljegyzési buli nélkül

Újabb menyasszony váltotta ki az internet haragját, miután ajándékkártyákat kért eljegyzése alkalmából, de eljegyzési bulit már nem tartott.

Eljegyzési buli az nem lesz, de ajándékot azért küldhetsz, itt a cím

A The Sun is írt a Redditen megosztott képről, amiben a jegyespár szeretettel meghívta a vendégeket egy jó kis eljegyzési ajándék átadásra. Mármint esemény nem járt hozzá, csupán jelezték, hova lehet küldeni az ajándékkártyákat.

A meghívóban az állt, hogy ajándékkártyát szeretnének kapni valahonnan, és a menyasszony még egy receptet is kért a „vendégektől”. Majd a lap alján feltüntették, hova várják az ajándékokat.

Tulajdonképpen arra kérték az ismerőseiket, hogy küldjenek pénzt

A kommentelők teljesen ledöbbentek, mikor rájöttek, a meghívó valójában nem egy eljegyzési bulira szól, csupán egy ajándékkérési kísérlet. „Lényegében egyszerűen arra kérik az embereket, hogy küldjenek nekik pénzt” – hüledezett egy hozzászóló.
A legtöbben azt fejezték ki, hogy örömmel adnak ajándékot, amikor részt vesznek valamilyen eseményen, akármilyen távoli ismerősről van is szó, de ez csak akkor működik, ha cserébe ők is kapnak valamit. Mármint az ünneplés élményét.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk