A legutóbbi becslések szerint világszerte hozzávetőleg egymilliárdra tehető azok száma, akik valamely online kaszinóban játszanak különféle szerencsejátékokat.

Az online kaszinók az utóbbi időben egyre inkább átveszik a hagyományos kaszinók helyét, hiszen otthonról játszhatunk, minimális befizetéssel is rulettezhetünk vagy játszhatunk egy-egy nyerőgéppel, a nagyszerű élő kaszinó funkciókról nem is szólva.

Magyarországon is nagyszámú online kaszinó érhető el, amelyek egymással versengenek a játékosokért, ebben a harcban pedig minden eszközt bevetnek. A játékosokat jobbnál-jobb üdvözlő bónuszokkal várják, a meglévő játékosok folyamatosan izgalmas promóciókat igényelhetnek és VIP hűségprogramok várják őket. A legjobb kaszinók a világ vezető szoftverfejlesztő cégeivel működnek együtt, amelyek futószalagon szállítják az újabb és újabb nyerőgépeket, folyamatosan izgalmas új funkciókkal és nyerési lehetőségekkel bővítve őket.

Háromsoros, progresszív, mobil

A folytatásban tekintsük át, milyen különböző kialakítású nyerőgépekkel találkozhatunk az online kaszinókban. Az egyes típusú játékok az elérhető funkciók és a nyerési lehetőségek tekintetében is különböznek egymástól. A nyerőgépek legfontosabb funkciói a következők:

Háromtárcsás klasszikus nyerőgépek

Ez a nyerőgépek hagyományos formája, amelyet a szárazföldi kaszinókból is ismerhetünk. Ennek lényege, hogy a játékban három tárcsa pörög. Játéktól függően a középső vízszintes, a középső függőleges sorban kell három egyforma szimbólumot kipörgetned, de van olyan eset is, amikor átlósan is nyerhetsz.

Öttárcsás nyerőgép

Ezek nagyban hasonlítanak a háromtárcsás játékokra, a lényeg, hogy itt öt sor tárcsa van, ezeken pörgetheted ki a nyereményeket. Az öt tárcsának köszönhetően jóval több a nyerési lehetőség és a játék is sokkal izgalmasabb.

Progresszív nyerőgépek

Ezekben a nyerőgépekben különböző jackpotokat szerezhetsz, amelyeknek köszönhetően akár hatalmas nyereményeket is bezsebelhetsz. Ha szerencsés vagy és folyamatosan tudsz újra meg újra nyerni, a végén akár milliókkal is gazdagodhatsz.

Mobil nyerőgépek

Az online kaszinók legtöbbje ma mobiltelefonon és táblagépen is elérhető, ugyanis az online játékosok nagy része a mobilkaszinókat részesíti előnyben a játék során. Egyes kaszinóoldalak saját Android és iOS alkalmazásokat is kifejlesztettek, de amelyek nem rendelkeznek saját app-al, azok is elérhetők a mobilkészüléked böngészőjén keresztül. A mobilon keresztül elérhető nyerőgépes játékoknak néha vannak bizonyos speciális, hozzáadott funkciói az asztali gépes változathoz képest.

Több fizetési vonalas nyerőgépek

A nyerőgépeknél is lehet tovább fokozni a játék izgalmát. Erre találták ki a több fizetési vonallal rendelkező nyerőgépeket. Ezeknél a gépeknél a nyerési vonalak száma általában 5 és 50 között alakul. Minél több vonallal játszol, annál nagyobbak az esélyeid a nyerésre. Van ennek egy másik izgalmas fajtája, amikor több játékos közösen játszik egy adott játékkal.

Témák

A játékosok érdeklődésének felkeltése érdekében az online nyerőgépek tetszetős és izgalmas grafikával rendelkeznek. Ezek a témák lehetnek sport, zene, gasztronómia, filmek, rockzenekarok és szinte bármi más. A grafika mellett a játékok fantasztikus audió effektusokkal is érkeznek, biztosan megtalálod a neked tetszőt.

Innovatív funkciók

A hagyományos slotokhoz képest az online nyerőgépek számos hozzáadott funkcióval rendelkeznek, amelyek izgalmasabbá teszik a játékot és a nyerési esélyeinket is növelik. A legismertebb ilyen funkciók a wild szimbólumok, amelyek bármely más szimbólumot helyettesíthetnek, valamint a scatter, amely pedig biztos nyereményt vagy újabb funkciókat adhat a játék során.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk