Tél végén érdemes odafigyelni az ország különböző pontjain megrendezésre kerülő filmszemlékre. Míg Budapesten az Uránia Mozi ad otthont február 1-től a Filmnapoknak, Debrecenben az Apolló Mozi ezzel párhuzamosan rendezi meg a Magyar Filmszüretet.

A január 31. és február 6. között, immáron második alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény alatt a magyar filmeket és filmgyártást támogathatjuk jelképes összeg befizetésével.

A program során olyan magyar produkciókat tekinthetünk meg, mint a Hurok, a Soul Exodus, a Cop Mortem. Az Apolló gondoskodott arról is, hogy különböző sikerfilmek vetítését követően egy beszélgetésre meginvitálja a készítőket, így a szerencsésebbek találkozhatnak Kaszás Gézával, a Lovasíjász rendezőjével, Bereczki Csabával, a Soul Exodus megálmodójával, Sopsits Árpáddal, A martfűi rém kapcsán vagy az Ernelláék Farkaséknál című film rendezőjével, és főszereplőivel, Hajdu Szabolccsal és Török-Illyés Orsolyával.

A hatalmas érdeklődés ellenére még vannak szabad helyek az előadásokra, amelyet 100 HUF értékben lehet megvásárolni az Apollóban vagy a debreceni Kölcsey Központ pénztárában!

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. január 31. – 2017. február 06.

Helyszín: Apolló Mozi, Debrecen

Jegyár: 100 HUF

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet