Nem zavarja Emma Stone Oscar-díjas színésznőt, hogy az új, Cruella (Szörnyella) című filmjében Joaquin Phoenixhez és a Jokerhez hasonlítják.

Csak nevetni tud rajta Emma Stone

Egy hónapja jelent meg a Szörnyella című film előzetese Emma Stone főszereplésével, amit még 2019-ben harangoztak be. A közösségi médiában pedig azóta sokan a Disney Jokerre adott válaszaként tekintenek a filmre. A 101 kiskutya hírhedt főgonoszának fiatalkorát bemutató film címszerepét játszó Stone friss interjúban nevetve reagált az összehasonlításra, amit szerinte nem kell komolyan venni.

„Soha, a legkisebb mértékben sem hasonlítanám magam Joaquin Phoenixhez” – nyilatkozta Stone nevetve a Total Filmnek, bár azt is hozzátette, hogy szeretne olyan lenni, mint a Joker sztárja. Szerinte azonban sok tekintetben nagyon más a két film, ugyanakkor megérti, hogy a témája miatt miért hasonlítják össze őket. Az interjúban a film rendezője, Craig Gillespie azt mondta, a két film között csak annyi a hasonlóság, hogy mindkettőben mély, érzelmi dolgokkal kell megküzdeniük a főszereplőknek, és végül ezek sodorják őket a gonosz oldalra.

Cruella Szornyella Film Emma Stone Joker Joaquin Phoenix
Emma Stone A Cruella (Szörnyella) És Joaquin Phoenix Joker Szerepében / Fotó: Walt Disney / Warner Bros.

Ettől függetlenül Gillespie szerint a Szörnyella megáll a maga lábán. „Fontosnak gondoltam megmutatni Szörnyella sötét oldalát, de lesz benne sok szórakoztató és humoros dolog is” – mondta Gillespie, aki szerint a film stílusa más lesz, mint a Jokeré.

A Cruella (Szörnyella) is nagyot kaszálhat, mint Joaquin Phoenix és a Joker?

A Disney-nél viszont biztosan reménykednek benne, hogy a Szörnyellával megközelítik azt a sikert, amit a Warner a Jokerrel elért. A 2019-es film nemcsak a pénztáraknál tarolt (több mint 1 milliárd dolláros bevételével minden idők legtöbbet kaszáló R-rated – azaz 17 éven aluliak számára nem ajánlott – filmje lett), de begyűjtött 11 Oscar-jelölést is, amiből végül két kategóriában nyert. Ebből az egyik Joaquin Phoenix első Oscar-díja, a beszéde pedig szintén egyedire sikeredett.

Szörnyella - magyar előzetes #1

Megérkezett a #Szörnyella első szinkronizált előzetese. Tervezett hazai bemutató: 2021. május 27.#IGNHungary a világhálón:* Weboldal: https://hu.ign.com/* We...

A Szörnyellát „hibridmódszerrel” mutatja be a Disney: május 28-án lesz a premier, ezzel egyidőben elérhetővé teszik a Disney+-on a Premier Accessen keresztül fizető nézőknek. 

Magyarországon a tervek szerint május 27-én debütál a film a mozikban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet