Ezeket a videókat mindenkinek látnia kell, egyenesen zseniálisak.

Erdélyi Mónika egy igazi televíziós legenda, hiszen a 2001 és 2010 között az RTL Klubon futott Mónika show-val örökre beírta magát a kollektív tudatunkba és a magyar tévés történelembe.

Egy valóban ikonikus műsorról van szó, amit gyakorlatilag még most is mindenki ismer az egész országban. Bár a legtöbb embernek leginkább a balhék és a furcsa figurák maradtak meg, de azok nagyon.

Erdélyi Mónika rengeteg műsorban feltűnt a Mónika show vége után, ugyanis szerepelt egyebek között az Álarcos énekesben és a Farm VIP-ben is, de a Sztárok a reptérenben is láthattuk őt a TV2-n. A híresség jelenleg leginkább videósként tevékenykedik a YouTube-on, ahol már több mint 400 ezer feliratkozója van, szóval még mindig hatalmas az érdeklődés iránta.

Tele van az internet a Mónika Show-ból kiragadott, botrányosan vicces videórészletekkel, de most a TikTok teljesen máshogyan fedezte fel magának Erdélyit, ugyanis olyan poénvideók készültek róla, hogy valószínűleg mindenki a térdét fogja csapkodni a nevetéstől.

Valaki fogta magát, és átnyálazta Erdélyi Mónika vlogjait, YouTube videóit, és félreérthető módon kiragadott belőlük pár részletet, amiket néhol egészen intim reakciókra használt fel. Persze mindezt csak a humor nevében, és valóban hihetetlenül röhejesen. Az emberek imádják őket, hiszen van, amit már több százezren láttak a TikTokon, egyszerűen nem bírnak betelni a helyenként kellemetlen, de piszok mókás reakciókkal.
Most ezekből szemezgettünk párat, hogy mindenki lássa, miért imádja ennyire az internet népe Erdélyi Mónika félreértelmezett, fantasztikusan kiragadott reakcióit:

felnottviccek2 on TikTok

71.3K Likes, 327 Comments. TikTok video from felnottviccek2 (@felnottviccek2): "#foryou #felnottviccek". eredeti hang - felnottviccek2.

felnottviccek2 on TikTok

44.9K Likes, 317 Comments. TikTok video from felnottviccek2 (@felnottviccek2): "#foryou #felnottviccek". eredeti hang - felnottviccek2.

felnottviccek2 on TikTok

20.8K Likes, 60 Comments. TikTok video from felnottviccek2 (@felnottviccek2): "#foryou #felnottviccek". eredeti hang - felnottviccek2.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet