Ahhoz, hogy a férfiak is színesebbé tudják tenni a szexuális életüket, sokat kell tenniük. Az extrém pózok mellett szükség van pár erotikus segédeszközre, amikkel szokatlan módon érhetnek el kellemes érzést.
Vannak különböző kinézetű termékek, amiket hölgyeknek, de természetesen akadnak férfiak számára gyártott típusok egyaránt. Lássuk, hogy mik közül válogathatnak az urak!

Erotikus kisugárzást biztosító kellékek

A legáltalánosabb, amit mindenki ismer, a vibrátor, amit főként a hölgyek használnak előszeretettel. Sokan megfeledkeznek azonban a férfiakról, akiknek szintén számos lehetőségük van szexuális segédeszközt vásárolni. A tartós és nagyobb erekció eléréséhez például alkalmazhatóak péniszgyűrűk, amennyiben pedig a partnernek is örömet szeretnénk okozni, jöhetnek a vibrációs gyűrűk.

Maszturbációról van szó? Akkor ehhez remek kiegészítő a Szeresdmagad.hu péniszpumpája, esetleg egy szexbaba, illetve egy a művagina vagy popók közül. A legtöbb változatot puha és bőrszerű anyagból gyártják, főként kis méretű női altest formájában. A két járattal rendelkező modellekhez használhatóak vezetékes távirányítóval vezérelhető vibrációs tojások is, amit a test alján található nyílás valamelyikébe lehet elhelyezni. Ehhez jól jöhet egy síkosító, ami jó minőségű és vízbázisú fajta.

Ne feledkezzünk meg továbbá az orális maszturbátor erejéről sem, amely szintén széles választékban kapható. Akadnak férfiak, akik szeretnék néha megnagyobbítani a nemi szervüket, amihez egy péniszmandzsetta a tökéletes eszköz.

Milyen kellékek vannak mind a két fél számára?

A szexshopban nemcsak férfiak és hölgyek vásárolhatnak külön-külön, hiszen vannak kiegészítők, amik mind a két fél számára remek választások lehetnek. Ha a páros egyik tagja sem egy akrobata, mégis kipróbálnának egy-egy extrémebb pózt, akkor ott van például a szexhíd, ami mind a kettőjüknek örömet tud okozni. Jöhetnek továbbá az anál dildók, illetve az egyéb izgatóeszközök, amikkel végre kitörhetnek a megszokott kerékvágásból.

Mit vásárolhat még egy szexshopból?

A webáruházak nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára, így az előbb említett használati tárgyak kapcsán nem árt tisztítókat is használni. Óvszer és síkosító például a legtöbb esetben hasznos lehet, ahogy az intimmosó, illetve a speciális masszázsolajok egyaránt. Ezzel fokozhatják az együtt töltött idő minden egyes percének szépségét, hiszen nemcsak közelebb kerülhetnek egymáshoz, de még izgalomba is hozhatják a másik felet.
A legfontosabb a vásárolt eszközökkel kapcsolatban, hogy a páros mindegyik tagja élvezze ezek használatát. Ha valamelyik nem válik be, nyugodtan próbálkozzanak másikkal, hiszen nem mindenkinek van ugyanarra szüksége, még a szex kapcsán sem.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.