A férfiaknak is szükségük van erotikus kisugárzást biztosító eszközökre

Ahhoz, hogy a férfiak is színesebbé tudják tenni a szexuális életüket, sokat kell tenniük. Az extrém pózok mellett szükség van pár erotikus segédeszközre, amikkel szokatlan módon érhetnek el kellemes érzést.
Vannak különböző kinézetű termékek, amiket hölgyeknek, de természetesen akadnak férfiak számára gyártott típusok egyaránt. Lássuk, hogy mik közül válogathatnak az urak!

Erotikus kisugárzást biztosító kellékek

A legáltalánosabb, amit mindenki ismer, a vibrátor, amit főként a hölgyek használnak előszeretettel. Sokan megfeledkeznek azonban a férfiakról, akiknek szintén számos lehetőségük van szexuális segédeszközt vásárolni. A tartós és nagyobb erekció eléréséhez például alkalmazhatóak péniszgyűrűk, amennyiben pedig a partnernek is örömet szeretnénk okozni, jöhetnek a vibrációs gyűrűk.

Maszturbációról van szó? Akkor ehhez remek kiegészítő a Szeresdmagad.hu péniszpumpája, esetleg egy szexbaba, illetve egy a művagina vagy popók közül. A legtöbb változatot puha és bőrszerű anyagból gyártják, főként kis méretű női altest formájában. A két járattal rendelkező modellekhez használhatóak vezetékes távirányítóval vezérelhető vibrációs tojások is, amit a test alján található nyílás valamelyikébe lehet elhelyezni. Ehhez jól jöhet egy síkosító, ami jó minőségű és vízbázisú fajta.

Ne feledkezzünk meg továbbá az orális maszturbátor erejéről sem, amely szintén széles választékban kapható. Akadnak férfiak, akik szeretnék néha megnagyobbítani a nemi szervüket, amihez egy péniszmandzsetta a tökéletes eszköz.

Milyen kellékek vannak mind a két fél számára?

Hirdetések
A szexshopban nemcsak férfiak és hölgyek vásárolhatnak külön-külön, hiszen vannak kiegészítők, amik mind a két fél számára remek választások lehetnek. Ha a páros egyik tagja sem egy akrobata, mégis kipróbálnának egy-egy extrémebb pózt, akkor ott van például a szexhíd, ami mind a kettőjüknek örömet tud okozni. Jöhetnek továbbá az anál dildók, illetve az egyéb izgatóeszközök, amikkel végre kitörhetnek a megszokott kerékvágásból.

Mit vásárolhat még egy szexshopból?

A webáruházak nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára, így az előbb említett használati tárgyak kapcsán nem árt tisztítókat is használni. Óvszer és síkosító például a legtöbb esetben hasznos lehet, ahogy az intimmosó, illetve a speciális masszázsolajok egyaránt. Ezzel fokozhatják az együtt töltött idő minden egyes percének szépségét, hiszen nemcsak közelebb kerülhetnek egymáshoz, de még izgalomba is hozhatják a másik felet.
A legfontosabb a vásárolt eszközökkel kapcsolatban, hogy a páros mindegyik tagja élvezze ezek használatát. Ha valamelyik nem válik be, nyugodtan próbálkozzanak másikkal, hiszen nem mindenkinek van ugyanarra szüksége, még a szex kapcsán sem.

Top sztorik a rovatból

https-__www.petissimo.hu_ - 2022 január - Cikk4

A leggyakrabban előforduló kutyabetegségek

Nincs is annál kétségbeejtőbb, mint amikor mindig vidám és aktív négylábúnk levert, rosszul érzi magát, és nincs étvágya. Ezek a tünetek valamilyen betegségre utalhatnak, amelyet mindenképpen azonnal ajánlott kivizsgáltatni állatorvos segítségével.

https-__ezone.hu_ - 2022 január - Cikk1

Ezt jó, ha tudod a routerekről, wifi jelerősítőkről

Életünk ma már az internet köré szerveződik, okoseszközeink igénylik a kapcsolatot, a jelet, így ma már az új építésű lakásokban, intézményekben, irodaházakban, közlekedési eszközökön, de egyre több közterületen is az alapfelszereltség részét jelentik a routerek, wifi jelerősítők.

https___kanape.net_ - 2022 január - Cikk4

Miért jó ötlet egy bőr kanapé beszerzése?

Az ülőgarnitúrák sokféle formában, méretben és anyagban kaphatók, így amikor a tökéletes kanapét keressük a nappalinkba vagy az ideális fotelt, amely hangulatos teret varázsol a pincénkbe, könnyen előfordulhat, hogy hiába próbálkozunk, nem találjuk a megfelelőt.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet