Ahhoz, hogy a férfiak is színesebbé tudják tenni a szexuális életüket, sokat kell tenniük. Az extrém pózok mellett szükség van pár erotikus segédeszközre, amikkel szokatlan módon érhetnek el kellemes érzést.
Vannak különböző kinézetű termékek, amiket hölgyeknek, de természetesen akadnak férfiak számára gyártott típusok egyaránt. Lássuk, hogy mik közül válogathatnak az urak!

Erotikus kisugárzást biztosító kellékek

A legáltalánosabb, amit mindenki ismer, a vibrátor, amit főként a hölgyek használnak előszeretettel. Sokan megfeledkeznek azonban a férfiakról, akiknek szintén számos lehetőségük van szexuális segédeszközt vásárolni. A tartós és nagyobb erekció eléréséhez például alkalmazhatóak péniszgyűrűk, amennyiben pedig a partnernek is örömet szeretnénk okozni, jöhetnek a vibrációs gyűrűk.

Maszturbációról van szó? Akkor ehhez remek kiegészítő a Szeresdmagad.hu péniszpumpája, esetleg egy szexbaba, illetve egy a művagina vagy popók közül. A legtöbb változatot puha és bőrszerű anyagból gyártják, főként kis méretű női altest formájában. A két járattal rendelkező modellekhez használhatóak vezetékes távirányítóval vezérelhető vibrációs tojások is, amit a test alján található nyílás valamelyikébe lehet elhelyezni. Ehhez jól jöhet egy síkosító, ami jó minőségű és vízbázisú fajta.

Ne feledkezzünk meg továbbá az orális maszturbátor erejéről sem, amely szintén széles választékban kapható. Akadnak férfiak, akik szeretnék néha megnagyobbítani a nemi szervüket, amihez egy péniszmandzsetta a tökéletes eszköz.

Milyen kellékek vannak mind a két fél számára?

A szexshopban nemcsak férfiak és hölgyek vásárolhatnak külön-külön, hiszen vannak kiegészítők, amik mind a két fél számára remek választások lehetnek. Ha a páros egyik tagja sem egy akrobata, mégis kipróbálnának egy-egy extrémebb pózt, akkor ott van például a szexhíd, ami mind a kettőjüknek örömet tud okozni. Jöhetnek továbbá az anál dildók, illetve az egyéb izgatóeszközök, amikkel végre kitörhetnek a megszokott kerékvágásból.

Mit vásárolhat még egy szexshopból?

A webáruházak nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára, így az előbb említett használati tárgyak kapcsán nem árt tisztítókat is használni. Óvszer és síkosító például a legtöbb esetben hasznos lehet, ahogy az intimmosó, illetve a speciális masszázsolajok egyaránt. Ezzel fokozhatják az együtt töltött idő minden egyes percének szépségét, hiszen nemcsak közelebb kerülhetnek egymáshoz, de még izgalomba is hozhatják a másik felet.
A legfontosabb a vásárolt eszközökkel kapcsolatban, hogy a páros mindegyik tagja élvezze ezek használatát. Ha valamelyik nem válik be, nyugodtan próbálkozzanak másikkal, hiszen nem mindenkinek van ugyanarra szüksége, még a szex kapcsán sem.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.