Nézem Film Eszméletlen sok pénzt ver el az Amazon a Gyűrűk...

Eszméletlen sok pénzt ver el az Amazon a Gyűrűk Ura TV-sorozatára

Promóció

Az Amazon nemrég kötött egy szerződést J.R.R. Tolkien ügynökével, miszerint az A Gyűrűk Urából egy TV-sorozatot fog készíteni, méghozzá több évadosat.

Promóció
- Advertisement -

Talán azt is gondolhatnánk, hogy a sok sz_r, használatatlan tárgyból gyűjtötte össze az Amazon a raklapnyi pénzt, de az a helyzet, azok nélkül is van elég a vezetőknek. Jeff Bezos már szeptemberben meglibbentette az ötletét egy Game of Thrones-szerű felállással, és a LOTR bizony nagy lépés ebbe az irányba. A Netflix és az HBO szintén megpróbálkoztak ugyanezzel az Amazon előtt.

A Deadline szerint a cég máris óriási pénzeket öl a projektbe, csak a jogokért 200 millió dollárt adtak ki, és minimum 100 millió dollárt költenek még az első évadra. Az Amazon Studios a produkciót Tolkien ügynökével, Harper Collinssal és a New Line Cinemával karöltve valósítja majd meg. 

A Gyűrűk Ura egy kulturális jelenség, ami generációkon keresztül mind az irodalomban, mint a képernyőn magához ragadta a figyelmet.

A sorozat a Gyűrű Szövetsége előtti időkre fókuszál majd, de még semmi hír arról, hogy milyen középfoldi történetet vagy Silmarillon-legendát vesz majd alapul.

Végre megkapja a világ azt a Tom Bombadil spinoggot, amit lélegzetvisszafojtva várt? Akármit is hoz, legalább egy dologban biztosak lehetünk: k_rva drága lesz!

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3