A szerep kedvéért Esztergályos Cecília és Pindroch Csaba is drasztikusan megváltoztatták a frizurájukat.

Esztergályos Cecília nagy meglepetést okozott a rajongóinak, amikor a megszokott szőke frizuráról vörösre váltott. Sokáig nem lehetett tudni, de most kiderült, a Hazatalálsz sorozat kedvéért ment át a változáson, és a saját ötlete volt, írjaBlikk. “A sorozatban Oszvald Marikával és Sztárek Andreával hárman vagyunk barátnők, és sokat is játszunk egy jelenetben.”

Mivel mindannyiunknak szőkés a hajunk, én kitaláltam, hogy nekem legyen más, végül a vörös mellett döntöttem. A rendezőnek is nagyon tetszett az ötletem

– mesélte, hozzzátéve, hogy “a kollégák a színházban először szóhoz sem jutottak, de utána megdicsérték, hogy milyen jópofa. Egyébként nekem is tetszett, el is gondolkodtam azon, hogy megtartom. A férjem, Péter viszont lebeszélt róla, mert neki nem jött be, ő szőkeként szokott meg. Azt mondta, olyan vagyok, mint Demjén Rózsi, ezért így is nevezett.”
Esztergalyos Cecilia Pindroch Csaba Hazatalalsz Sorozat Frizura-Side
Esztergályos nem az egyedüli színész volt, aki megváltoztatta a frizuráját a karakteréért, Pindroch Csaba is maga találta ki, hogy Farkasliget alpolgármesteréhez másmilyen hajviselet illene. Fel is hívta a sorozat producerét, Illés Gabriellát az ötletével, hogy bedaueroltatja a haját.

Nagyon tetszett az ötlet, hogy Csabát megkülönböztessük már a frizurájával is az eddigi szerepeitől ezzel az újdonsággal

– emlékezett vissza a producer. “Megkértem Győrfy Anita vezető fodrászunkat, hogy mielőtt nekiesünk a dauervíznek, süsse be pont olyanra Csaba haját, amilyen egy dauerolás után lenne.” Pindroch emellett a karaktere ruhatárának kialakításában is aktív szerepet vállalt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet