Melyek azok a szempontok, feladatok és funkciók, amelyeknél az etetőhajók korszerű változatai egyértelműen hasznot jelenthetnek? Milyen úton és módon segíthetnek az eredményes horgászatokban?
Ezt a kérdéskört járjuk körbe a bejegyzés keretei között. Igyekszünk lehetőség szerint minél több eltökélt horgásznak támpontokat és praktikus tippeket adni, hogy nekik is sikerüljön még eredményesebben horgászni, etetőhajót használva. Következzenek tehát a részletek.

Dióhéjban az etetőhajók alapvető hasznáról

Ha az elsőrendű szempontot szeretnénk kiemelni, akkor hangsúlyoznunk kell, hogy etetőhajóval a horgunkat és a halak számára felkínált csalit tudjuk a kívánt horgászhelyre precízen és könnyen bejuttatni. Sokkal pontosabban, mintha ehhez a hagyományos dobó technikákat vetnénk be.

A Cheapfishing kínálatában elérhető etetőhajók további hozzáadott értéke, hogy mindezt komolyabb távolságokra is meg tudjuk oldani. Akár több száz méterre is maximális pontosság mellett horgászva.

Mindezt elsősorban a bojlis, valamint a feeder horgászmódszert preferálók tudják leginkább kiaknázni. Olyan formában, hogy nem ritkán 10+-os, egyértelműen kapitális pontyokat és amurokat sikerül a horogra csalni.

Amire a korszerű etetőhajók még szintén képesek

Mindenképp fontos lehet számolni annak a lehetőségével, hogy az etetőhajók nemcsak a csali és a végszerelék célba juttatásához járulhatnak hozzá. Elvégre a sikeres horgászatok elmaradhatatlan komponense a célzott etetés.

Amikor a különféle bojlik, pelletek, illetve egyéb szemes anyagok célba juttatását szeretnénk nagyobb távolságra, kiemelt pontossággal kivitelezni, etetőhajót alkalmazva nemcsak problémamentesen, hanem kényelmesen megtehetjük.

Pláne annak fényében, hogy sok etetőhajó modell akár 1,5 kilogrammos kapacitással is rendelkezik. Ennélfogva lerövidíthetjük azt az időt, amit az etetésre szükséges fordítani.

A GPS-el szerelt etetőhajókkal még a következők is hatékonyan megoldhatók

Milyen hozzáadott értéket jelent, ha egy etetőhajóban beépített GPS dolgozik? Leginkább azt érdemes kiemelni, hogy ezzel a plusz funkcióval a készülék akár képes magától visszatalálni a célhelyre.

Sőt, akár az is megoldható, hogy kettő vagy három horgászhelyet tápláljunk be koordinátaként. Innentől kezdve pedig maximális pontossággal etethetők meg az ígéretes horgászhelyek, látványosan megnövelve a halfogás esélyeit.

Főként ezekben a helyzetekben jelent extra segítséget az etetőhajó rendelkezésre állása. Ha bojlis vagy feeder, esetleg rablóhalas horgászatnál etetőhajó segítségével tudjuk megtámogatni a pecát, a tűpontos etetésnek és csali felkínálásnak könnyen lehet a jutalma életünk halának a sikeres partra terelése.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk