Gyakran merül fel a kérdés, hogy milyen etikett címkét érdemes választani az egyes feladatok hatékony megoldásához. Nos, pontosan itt van a lényeg: a feladattól, a céged nagyságától és a rendelkezésedre álló nyomtató típusától is függ, hogy melyik a jobb.

Nem mindegy, hogy mekkora a vállalkozásod

Pontosabban fogalmazva: nem mindegy, hogy a céged profiljába tartozó tevékenységek végzéséhez milyen mennyiségben van szükséged etikett címkére. Ha élelmiszerek előállításával foglalkozol, ahol napi szinten több ezres nagyságrendben kell címkéket nyomtatni, akkor érdemes egy profi címkenyomtatót beszerezned. Ez lehet kisebb asztali vagy közepes változat, amelyekkel napi 2000-3000 darab címke nyomtatható ki.
Ha még nagyobb kapacitással rendelkezel, akkor már olyan ipari címkenyomtatóra lesz szükséged, ami folyamatosan ki tudja szolgálni az igényeket. Bárhogy is van, egy biztos: ezekbe a nyomtatókba tekercses etikett címke kell kellékanyagként.

Nem mindegy, hogy mi a feladat

Öntapadó etikett címkéből is több fajta van, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetben kell megfelelniük az elvárásoknak. Kézenfekvő, hogy azok a címkék, amelyek jól teljesítenek beltéren, száraz környezetben, azok nem fognak megfelelni mondjuk egy napfénynek vagy nedvességnek kitett helyen.

Erre is van megoldás, mert az öntapadós tekercses etikett címkék többféle változatban kaphatóak. Az Etikett-Címke-Shop kínálatában például van:

  • Papír etikett címke: széles körben alkalmazható kellékanyag, ami általános címkézési feladatok ellátására ad megbízható lehetőséget beltéri körülmények között. Jellemzője a kedvező ár, a nyomtatásához szükséges termál-transzfer módban tekercses címkenyomtató és a WAX festékszalag.
  • Direkt Thermo etikett címke: mivel a nyomtatásához semmilyen egyéb kellékanyag nem szükséges ez a jelölési módok legegyszerűbbike. Egyetlen hátránya, hogy nem jól tűri a súrlódást és a közvetlen napsütést, emiatt csak beltéri körülmények között javasolt az alkalmazása. Ezek az öntapadó etikett címkék maximum 1-3 évig képesek megőrizni a nyomtatott információkat. Ez az idő nagymértékben függ a tárolási körülményektől is.
  • Műanyag etikett címke: univerzálisnak is nevezhető, hiszen kül és beltéren egyaránt jól alkalmazható. Időjárásálló, ellenáll a nedvességnek, a mechanikai hatásoknak, a vegyi anyagoknak. Ez a legdrágább etikett címke, működéséhez vonalkód nyomtató és festékszalag szükséges.

Mi mindenre jó egy öntapadós etikett címke?

Az etikett címke felhasználási lehetőségeit még felsorolni is nehéz lenne, hiszen jelen vannak a kereskedelemben, a gyártásban, a logisztikában, a szállításban, a leltározásban egyaránt.
Amennyire speciális a feladat, annyira kell speciálisnak lennie az öntapadós tekercses etikett címkének is. Gondolj csak a hűtőházi munkák során használt címkékre, a csomag lezárásra, a ruhaipari címkékre. Egyik feladat sem lenne megoldható a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező címke nélkül.
Milyen öntapadós címkét válassz? Egyszerű: mindig olyat, ami a feladathoz illő.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.