Milyen etikett címkét válassz?

Gyakran merül fel a kérdés, hogy milyen etikett címkét érdemes választani az egyes feladatok hatékony megoldásához. Nos, pontosan itt van a lényeg: a feladattól, a céged nagyságától és a rendelkezésedre álló nyomtató típusától is függ, hogy melyik a jobb.

Nem mindegy, hogy mekkora a vállalkozásod

Pontosabban fogalmazva: nem mindegy, hogy a céged profiljába tartozó tevékenységek végzéséhez milyen mennyiségben van szükséged etikett címkére. Ha élelmiszerek előállításával foglalkozol, ahol napi szinten több ezres nagyságrendben kell címkéket nyomtatni, akkor érdemes egy profi címkenyomtatót beszerezned. Ez lehet kisebb asztali vagy közepes változat, amelyekkel napi 2000-3000 darab címke nyomtatható ki.
Ha még nagyobb kapacitással rendelkezel, akkor már olyan ipari címkenyomtatóra lesz szükséged, ami folyamatosan ki tudja szolgálni az igényeket. Bárhogy is van, egy biztos: ezekbe a nyomtatókba tekercses etikett címke kell kellékanyagként.

Nem mindegy, hogy mi a feladat

Hirdetések
Öntapadó etikett címkéből is több fajta van, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetben kell megfelelniük az elvárásoknak. Kézenfekvő, hogy azok a címkék, amelyek jól teljesítenek beltéren, száraz környezetben, azok nem fognak megfelelni mondjuk egy napfénynek vagy nedvességnek kitett helyen.

Erre is van megoldás, mert az öntapadós tekercses etikett címkék többféle változatban kaphatóak. Az Etikett-Címke-Shop kínálatában például van:

  • Papír etikett címke: széles körben alkalmazható kellékanyag, ami általános címkézési feladatok ellátására ad megbízható lehetőséget beltéri körülmények között. Jellemzője a kedvező ár, a nyomtatásához szükséges termál-transzfer módban tekercses címkenyomtató és a WAX festékszalag.
  • Direkt Thermo etikett címke: mivel a nyomtatásához semmilyen egyéb kellékanyag nem szükséges ez a jelölési módok legegyszerűbbike. Egyetlen hátránya, hogy nem jól tűri a súrlódást és a közvetlen napsütést, emiatt csak beltéri körülmények között javasolt az alkalmazása. Ezek az öntapadó etikett címkék maximum 1-3 évig képesek megőrizni a nyomtatott információkat. Ez az idő nagymértékben függ a tárolási körülményektől is.
  • Műanyag etikett címke: univerzálisnak is nevezhető, hiszen kül és beltéren egyaránt jól alkalmazható. Időjárásálló, ellenáll a nedvességnek, a mechanikai hatásoknak, a vegyi anyagoknak. Ez a legdrágább etikett címke, működéséhez vonalkód nyomtató és festékszalag szükséges.

Mi mindenre jó egy öntapadós etikett címke?

Az etikett címke felhasználási lehetőségeit még felsorolni is nehéz lenne, hiszen jelen vannak a kereskedelemben, a gyártásban, a logisztikában, a szállításban, a leltározásban egyaránt.
Amennyire speciális a feladat, annyira kell speciálisnak lennie az öntapadós tekercses etikett címkének is. Gondolj csak a hűtőházi munkák során használt címkékre, a csomag lezárásra, a ruhaipari címkékre. Egyik feladat sem lenne megoldható a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező címke nélkül.
Milyen öntapadós címkét válassz? Egyszerű: mindig olyat, ami a feladathoz illő.

Top sztorik a rovatból

https-__www.joszerszam.com_ - 2022 január - Cikk1

Így szigeteld a házad szakszerűen

A hibás vagy elégtelen szigetelés ugyanakkor a pénztárcánkra is negatívan hat. Ha az “utcát fűtjük”, bizony brutális rezsiszámlával számolhatunk.

https-__www.petissimo.hu_ - 2022 január - Cikk4

A leggyakrabban előforduló kutyabetegségek

Nincs is annál kétségbeejtőbb, mint amikor mindig vidám és aktív négylábúnk levert, rosszul érzi magát, és nincs étvágya. Ezek a tünetek valamilyen betegségre utalhatnak, amelyet mindenképpen azonnal ajánlott kivizsgáltatni állatorvos segítségével.

https-__ezone.hu_ - 2022 január - Cikk1

Ezt jó, ha tudod a routerekről, wifi jelerősítőkről

Életünk ma már az internet köré szerveződik, okoseszközeink igénylik a kapcsolatot, a jelet, így ma már az új építésű lakásokban, intézményekben, irodaházakban, közlekedési eszközökön, de egyre több közterületen is az alapfelszereltség részét jelentik a routerek, wifi jelerősítők.

https___kanape.net_ - 2022 január - Cikk4

Miért jó ötlet egy bőr kanapé beszerzése?

Az ülőgarnitúrák sokféle formában, méretben és anyagban kaphatók, így amikor a tökéletes kanapét keressük a nappalinkba vagy az ideális fotelt, amely hangulatos teret varázsol a pincénkbe, könnyen előfordulhat, hogy hiába próbálkozunk, nem találjuk a megfelelőt.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet