Most, hogy kicsit enyhültek a járványügyi korlátozások, újra lehetőségünk lesz kiszakadni a hétköznapokból és elindulni a nagyvilágba. Ilyenkor az egyik legfontosabb dolog, hogy körültekintőek legyünk a szálláshely kiválasztása során.
De mi az, ami számít? Miről tudjuk egy hotel kapcsán, hogy; “igen, ez lesz az!”?
Nos, mondhatnánk azt, hogy mindenkinek más a prioritása, ami részben igaz is, de valójában mindenki az összképet, az összkínálatot nézi. Milyen a szobák felszereltsége, milyenek az ételek és persze mennyire sokszínű szolgáltatásokkal várnak minket? Ez utóbbi talán a leginkább meghatározó. A következő cikkben az ideális hotelkínálatról olvashat kicsit bővebben.

Mindennek az alapja a szoba légköre

Egy jó atmoszférájú szobában garantált a pihenés, és hát mi másért is mennénk hotelbe, ha nem pihenni? De milyen szolgáltatások “járnak” egy tökéletes szobához?
A 24 órás recepció, a központi széf, a Wifi, a szobaszerviz, az ébresztés, a fénymásolás, a mosás-vasalás, a vegyitisztítás, a ruhatisztítás, a varrószolgáltatás általában adott, mint lehetőség.
Aztán használhatjuk a mélygarázst, a konferenciatermet vagy a gyermekfelügyeletet.
Végül, jobb helyeken a gyermekétlap, a diétás és vegetáriánus, a magyaros vagy nemzetközi ételek és a zöldövezet is biztosított.
Az, hogy konkrétan mennyire felszerelt a szoba, már egy másik kérdés, ezt szintén érdemes figyelembe venni.

Wellness és a vízi világ

Az igényes hotelek igyekeznek olyan exkluzív környezetet teremteni, ahol minden korosztály jól érzi magát.
Ha egy hotelben kültéri és gyógyvizes medencékkel, úszó- és élménymedencékkel, gyermekpancsolóval, pezsgőfürdővel és kalandos élménymedencékkel is találkozik, akkor jó helyen jár! Azonban itt még nem ér véget a történet, hiszen az olyan szolgáltatások, mint amilyen herbarium, a gőzfürdő, a finn szauna, a sókamra, a masszázs vagy a gyógytorna, csak még kellemesebbé tehetik az ott töltött időt.

Ma már ellátogathat speciális gyógyászati kezelésekre vagy profi lézerközpontokba is. A hévízi Hotel Európa fit**** lézerkezelései között számos egészségügyi és szépészeti beavatkozást megtalál!

Test és lélek harmóniája

A különféle wellnessprogramok mellett a szálláshelyeknek oda kell figyelniük arra, hogy egészségmegőrző, szépészeti és sportszolgáltatásokat is nyújtsanak a vendégek számára.
Elmehet például egy pedikűrre, manikűrre, kozmetikára, vagy csináltathat új frizurát. De felkeresheti a testkezeléssel és a rádiófrekvenciás eljárásokkal foglalkozó szakembereket is.
Ha pedig szeretné aktívan tölteni az idejét, akkor olyan helyet válasszon, ahol lehetőség van többféle sporttevékenységre. Például sportanimációra, kerékpárkölcsönzésre, vízigimnasztikára, power és nordic walkingra, túrázásra, jógára vagy aquafitnessre.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk