Követem Sztárok Evangeline Lilly elnézést kért, amiért félreinformált a koronavírussal

Evangeline Lilly elnézést kért, amiért félreinformált a koronavírussal

Promóció

Evangeline Lilly korábban kijelentette, hogy a koronavírus csak egy felfújt influenzaszerű légúti betegség, amit csak a sajtó fúj fel. A médiapánik figyelmen kívül hagyására buzdította a követőit, otthonmaradásra azonban egy ideig nem. 

Táboroztat meg hasonlók

Promóció
- Advertisement -

Evangeline Lilly, a többek közt Ant-Man és az Eltűntek színésznője, az Instagram-oldalán jelentette be, hogy nemrég engedte el a gyerekeit táborozni. Annak ellenére, hogy a színésznő sem örvend a legerősebb immunrendszernek, valamint édesapja is négyes stádiumú leukémiában szenved. A rajongók felháborodva olvasták a bejegyzést, mire Evangeline Lilly csak annyit felelt, szerinte túl nagy a hűhó a koronavírus körül, ami csak egy egyszerű influenza-szerű alsó légúti betegség. 

Evangeline Lilly / Fotó: Getty Images

Véleménye szerint nem szabadna hagyni, hogy az emberek ennyire hagyják magukat befolyásolni a sajtó, valamint a kormány által. Elmondása szerint a koronavírus csak egy trükk, amivel az állam vezetői megpróbálják elvenni az emberek szabadságát és dolgok feletti rendelkezését. Ő ennek tudatában pedig nem fog karanténba vonulni. 

Már ő is karanténba vonult

Evangeline Lilly véleménye nagy port kavart a közösségi médián, még hozzá jogosan, írja a Variety. Ugyan a koronavírus eleinte csak egy egyszerű ázsiai megbetegedésnek tűnt, amit valóban sokak hasonlítgattak össze az influenzával. Ráaaádsul túl távolinak tűnt az egész, többen mindaddig nem vették komolyan a dolgot, míg a betegség már a küszöbön nem kopogtatott. A világjárvány következtében kiürültek a városok, a legtöbben önkéntes vagy hatósági karanténba vonultak, egyre többen hordanak szájmaszkot és kesztyűt. 

Drónfotók mutatják, hogy élik meg a karantént a litvánok

A koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén és a társasági távolságtartás sok más szakmához hasonlóan a fényképészek munkáját is ellehetetleníti: ha nem lehet emberekkel találkozni, az azt jelenti, hogy elmaradnak a fotózások. Cristian Monaco (32 éves orvos): Mi eddig nagy társasági életet éltünk a barátainkkal. Most komolyan át kellett szervezni az életünket, a munkánk miatt is.

Később a színésznő azonban mégis belátta, hogy tévedett a betegséggel kapcsolatban és Instagram-oldalán kért elnézést követőitől a korábbi meggondolatlan nyilatkozatáért. 

Szeretnék bocsánatot kérni, elsősorban azoktól, akiket súlyosabban is érint a járvány. Nem akartalak megbántani titeket. Amikor tíz napja írtam azt a bejegyzést, azt gondoltam ez a dolog csak a hisztériának köszönhető. Mostmár látom, hogy nem erről van szó, és én is próbálom megvédeni a családomat ennek a félelmetes és traumatikus időszaknak az eseményeitől

írja a színésznő Instagram-oldalán, aki március 18-a óta szintén karanténban van. A rajongóit ezt követően elővigyázatosságra és a másoktól való távolságratartásra bíztatta.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3