Evangeline Lilly korábban kijelentette, hogy a koronavírus csak egy felfújt influenzaszerű légúti betegség, amit csak a sajtó fúj fel. A médiapánik figyelmen kívül hagyására buzdította a követőit, otthonmaradásra azonban egy ideig nem. 

Táboroztat meg hasonlók

Evangeline Lilly, a többek közt Ant-Man és az Eltűntek színésznője, az Instagram-oldalán jelentette be, hogy nemrég engedte el a gyerekeit táborozni. Annak ellenére, hogy a színésznő sem örvend a legerősebb immunrendszernek, valamint édesapja is négyes stádiumú leukémiában szenved. A rajongók felháborodva olvasták a bejegyzést, mire Evangeline Lilly csak annyit felelt, szerinte túl nagy a hűhó a koronavírus körül, ami csak egy egyszerű influenza-szerű alsó légúti betegség. 

Evangeline Lilly Hozzaszolas Bocsnatkeres
Evangeline Lilly / Fotó: Getty Images

Véleménye szerint nem szabadna hagyni, hogy az emberek ennyire hagyják magukat befolyásolni a sajtó, valamint a kormány által. Elmondása szerint a koronavírus csak egy trükk, amivel az állam vezetői megpróbálják elvenni az emberek szabadságát és dolgok feletti rendelkezését. Ő ennek tudatában pedig nem fog karanténba vonulni. 

Már ő is karanténba vonult

Evangeline Lilly véleménye nagy port kavart a közösségi médián, még hozzá jogosan, írja a Variety. Ugyan a koronavírus eleinte csak egy egyszerű ázsiai megbetegedésnek tűnt, amit valóban sokak hasonlítgattak össze az influenzával. Ráaaádsul túl távolinak tűnt az egész, többen mindaddig nem vették komolyan a dolgot, míg a betegség már a küszöbön nem kopogtatott. A világjárvány következtében kiürültek a városok, a legtöbben önkéntes vagy hatósági karanténba vonultak, egyre többen hordanak szájmaszkot és kesztyűt. 

Drónfotók mutatják, hogy élik meg a karantént a litvánok

A koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén és a társasági távolságtartás sok más szakmához hasonlóan a fényképészek munkáját is ellehetetleníti: ha nem lehet emberekkel találkozni, az azt jelenti, hogy elmaradnak a fotózások. Cristian Monaco (32 éves orvos): Mi eddig nagy társasági életet éltünk a barátainkkal. Most komolyan át kellett szervezni az életünket, a munkánk miatt is.

Később a színésznő azonban mégis belátta, hogy tévedett a betegséggel kapcsolatban és Instagram-oldalán kért elnézést követőitől a korábbi meggondolatlan nyilatkozatáért. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szeretnék bocsánatot kérni, elsősorban azoktól, akiket súlyosabban is érint a járvány. Nem akartalak megbántani titeket. Amikor tíz napja írtam azt a bejegyzést, azt gondoltam ez a dolog csak a hisztériának köszönhető. Mostmár látom, hogy nem erről van szó, és én is próbálom megvédeni a családomat ennek a félelmetes és traumatikus időszaknak az eseményeitől[/perfectpullquote]

írja a színésznő Instagram-oldalán, aki március 18-a óta szintén karanténban van. A rajongóit ezt követően elővigyázatosságra és a másoktól való távolságratartásra bíztatta.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet