A TV2-n elindult az Exatlon Hungary műsor All Star évada, tehát a korábbi évadok szereplői tértek vissza a képernyőre. Virág András és Mischinger Péter fognak párbajozni.

Virágnak a leggyengébb a statisztikája

Virág András elmondta, számított arra, hogy ő fog párbajozni, bár azt remélte sikerült már eleget javítani a statisztikáján. Mindenesetre oda fogja rakni magát és bizonyítani fog – írta a Nők Lapja Café.

Tény, hogy az első héten nem voltam formában, és nem tudtam hozni azt az Andrist, aki most már megérkezett a játékba. Ismét nekem kell párbajoznom, ami nem gond, mert ez is a játék része. Úgy állok hozzá, hogy visszajövök, és még erősebben folytatom az Exatlont

– nyilatkozta.
Hozzátette, hogy ez is a verseny része, ez is edzés. Nem érdemes rágörcsölni és mivel ő már rutinos párbajozó, nem izgul. Mentálisan, fejben és meditációval készül, ahogy eddig is.

Új műsorvezető

Mint arról beszámoltunk, az Exatlon Hungary műsor All Star évadában a korábbi évadok szereplői térnek vissza, azonban van egy két változtatás.

Az idei évadban Gelencsér Tímeát és Palik Lászlót is lecserélték, a sportriporter Nagy Réka, a műsorvezetőről pedig hosszú titkolózás után, csak az első adásban derült ki, hogy Monoki Lehel az.

Monoki karácsony másnapján köszönt el barátnőjétől, Gyenesei Leilától, aki korábban A Konyhafőnök VIP-ben is szerepelt. Elmondta, hogy mindkettejükre új kihívások várnak, amíg ő a Dominikai Köztársaságban vezeti a műsort.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet