A Facebook ismét újított, ezúttal a story funkciót csiszolta. Mostantól a magyarok számára is láthatóvá válik ismerőseink története a kezdőoldalon.

Még június közepén adtunk hírt arról, hogy nagy erőkkel finomítják a Facebook háza táját. Több újítás is várható 2019-ben. Ezt maga a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg jelentette be május elején az évente megrendezésre kerülő F8 fejlesztői konferencián. Mint mondta, “a jövő a privátszféra”.

Észrevetted, hogy megváltozott a Facebook? Rég vártunk erre az újításra

A Facebook alapítója, Mark Zuckerberg még május elején az évente megrendezésre kerülő F8 fejlesztői konferencián jelentette be, hogy “a jövő a privátszféra”. Ez a szlogen nem okozhat meglepetést senkinek, hiszen még korábban több ízben hangoztatta, hogy a privátszférára helyezi a hangsúlyt. Feltételezhető, hogy realizálta, süllyed a kék hajó.

Az F8 konferencián elmondta, két fontos funkciója lesz a jövőben az oldalnak. Mint kiemelte, szeretné, ha a felhasználók a privát kapcsolattartásra használnák a Facebookot, valamint előnyöket adnak a csoportoknak, azok tagjainak és adminjaiknak. Tehát az események és a csoportok kerülnek előtérbe.

Azonban amíg ezen dolgoznak nagy erőkkel, beiktatnak Mark Zuckerbergerék apróbb, a felhasználói élményt növelő javításokat.

Ezek közé tartozik a néhány órája, a magyarok számára is elérhető story funkciója. Ezentúl a Facebook kezdőoldalán is megtekinthetjük az ismerőseink történeteit, nem csak Messengeren.

Facebook Újítás Story 2019
Most Már Nem Kell Belépned A Messengerbe, Hogy Megnézhesd Az Ismerősök Történeteit / Fotó: Contextus

Neked hogy tetszik?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet