A Heti Hetes egykori szereplői, Farkasházy Tivadar és Havas Henrik hosszú ideig nyilvánosan vitáztak, de rendeződött a viszonyuk, sőt, most újra együtt fognak dolgozni.

Farkasházy Tivadar és Havas Henrik között rengeteg vita volt, rendszeresen beszóltak egymásnak, a humorista bevallása szerint többször túlzásba is estek, és jó ideig nem is beszéltek egymással, árulta el Farkasházy a Blikknek.

Az nagyon mélyen érintett, amikor azt írta le, hogy én a sajtóigazolványommal ingyen járok focimeccsekre, és a sajtótájékoztatókon szendvicsekkel tömködöm a zsebeimet

– emlékezett vissza Farkasházy, aki nem hagyta szó nélkül Havas Henrik állítását. “Válaszul visszaírtam, hogy bár akkoriban ő volt a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője, mégis tőlem tudta meg a meccs eredményét, mert ő a mérkőzés alatt a finn vodkával barátkozott.”

Heti Hetes egykori szereplői azonban mára kibékültek, és jó kapcsolatot ápolnak, szoktak telefonon beszélgetni. A békülés olyannyira jól sikerült, hogy Farkasházy arra is fel is kérte Havast, hogy legyen állandó szerző az általa és felesége által vitt, kéthetente megjelenő Hócipőnél.

Ő ingyen elvállalta, ezzel ő a hatodik Heti Hetes-tag, akinek rovata van a lapban. Ma jelent meg az első írása, és kíváncsian várom a folytatást. A témákat ő maga választhatja ki.

Az új állással kapcsolatban Havas is nyilatkozott: “Voltak vitáink, de ma már beszélő viszonyban vagyunk, és előfordul, hogy telefonon beszélünk. Az egyik ilyen alkalommal kért fel szerzőnek. Sok jegyzetet írtam, ami nem a politikáról és a közéletről szólt, a Vona Gáborról szóló könyvem megjelenése előtt állandó szerzője voltam az egyik bulvár hetilapnak, így van benne rutinom. Nem tudom még, miről fogok írni a Hócipőbe, majd arról, ami éppen eszembe jut.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet