Ha építkezik vagy felújít, bizonyára a padlót is cserélni szeretné. Manapság modern padlószigetelő anyagok érhetők el, melyek közül a farost szigetelőszőnyeg az egyik legkörnyezetbarátabb megoldás. Előnyös megoldás, nemcsak a környezetkímélő tulajdonságai miatt, de a költséghatékony alkalmazás és időtállóság miatt egyaránt. Ha azt szeretné, hogy a hang és hőszigetelése a padló alatt hosszú éveken keresztül biztosítsa a megfelelő kényelmet és elérje a kívánt értékeket, akkor válassza a Naturica Group farost padlószigetelő szőnyegeit.

A farost padlószigetelő szőnyeg rugalmas?

Igen. Ez az anyag a cellulózrostoknak köszönhetően nem törékeny, megőrzi alakját, vastagságát a teljes élettartam alatt. Nem szennyezi a környezetet, mivel gyorsan megújuló energiaforrásból készül, és nem tartalmaz káros anyagokat sem. A szőnyeg kialakítása során olyan ragasztást és préselési technológiát alkalmaznak, amellyel biztosítani lehet az egészséges lakóklímát.
Padloszigeteles Farost Padloszigeteles Kornyezetbarat Padloszigeteles

Könnyű felszerelni a farost padlószigetelő szőnyeget?

Nem igényel semmilyen különleges előkészületet és tudást sem, hiszen teljes mértékben megegyezik a műanyag vetélytársakéval. Szikével vágható a megfelelő méretre. A Naturica Group által forgalmazott “underfloor flex” technológia rugalmasságának köszönhetően nem szakad, így a felszerelés gyorsan és könnyen kivitelezhető.

A környezetbarát farost padlószigetelés drágább?

Ahogy a Naturica Group blogbejegyzéseiben olvasható, ár-érték arányt figyelembe véve kifejezetten előnyös megoldás a farost padlószigetelő szőnyeg. Költséghatékonysága abban rejlik, hogy az egyszerű és gyors felszerelés mellett hosszan tartó megoldást kínál. Így több év elteltével sem kell lecserélni, miközben teljes mértékben megtartja hőszigetelő képességét. Magyarán ezt az anyagot elég egyszer megvásárolni, és azzal megoldhatja a szigetelés problémáját akár egy emberöltőre is.

Az alkalmazásával nullára csökkenhet a padló recsegése, a hangszigetelés egyből érzékelhető, és a padlónak kellemes hőmérsékletet biztosít. Télidőben akár mezítláb is járni lehet a hőszigetelt padlón. Ez különösen a kisgyermekek számára nyújt kényelmes, biztonságos és otthonos érzést.

A fűtésszámlán is érzékelhető a farost padlószigetelés

Ha kényelmes és meleg érzést nyújt a padló, akkor akár 20%-kal kevesebbet is fűthetünk, hiszen a hőérzet jelentősen növekszik. A farost padlószigetelő szőnyeg vastagsága elenyésző, mégis tartós szerkezettel bír. A porszemcsék és kavicsok sem jelentenek problémát, hiszen a rugalmas felület elnyeli a tárgyak egy részét.
A hagyományos PVC szigetelőfóliák egyedi alternatívája a farost természetes, légáteresztő padlószigetelő szőnyeg. Alkalmazásának köszönhetően a lakóklíma egészségesebb, hiszen a padló alatt nem reked meg sem a levegő, sem pedig a nedvesség. A penészgombák és dohosodás ellen jó módszer a légáteresztő farost alkalmazása, ezért melegen ajánljuk!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.

https-konyhapanel.hu - 2024 február - Cikk1

A színek ereje a konyhában

A konyha nemcsak az étel elkészítésének helye, hanem egyben a családi és baráti összejövetelek hangulatos színtere is.

httpswww.skinshop.hu - 2024 január - Cikk1

A peptidek jelentősége a bőrápolásban

Sokféle újdonság akad a bőrápolás terén, az innovációkkal pedig nem mindig egyszerű lépést tartani. A peptidek is sokak számára még ismeretlenek, pedig egy kifejezetten sok kutatásnak alávetett alkotóelemről van szó.

unnamed-208

TOP-10 nagyszerű ajándék nőknek

Mivel a naptár tele van születésnapokkal, ünnepekkel és más különleges alkalmakkal egyetlen évben, mindig itt az ideje, hogy vásároljunk szeretteinknek.

https-_www.apisz.hu_ - 2024 január - Cikk2

3+1 csomagolási tipp költözéshez

Ha költözni kényszerülünk, vegyes érzések keringhetnek bennünk, hiszen bár izgatottak vagyunk az új lakhelyünk elfoglalása miatt, maga a költözés sokszor igen stresszes tud lenni.

cipoteszt.hu - 2024 január - LinkMarketing - 2

Mikor cserélj futócipőt?

Vannak, akik akkor cserélik le a futócipőjüket, amikor akciót látnak; mások akkor, ha saját bőrükön tapasztalják a kopás negatív hatásait.

httpsdodo.hu - 2024 január - Cikk6

A csodás ökoházak sokfélesége

Egyre többen élik tudatosan az életüket, s közben nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a minket körülvevő világ sokkal élhetőbb legyen.