Ha építkezik vagy felújít, bizonyára a padlót is cserélni szeretné. Manapság modern padlószigetelő anyagok érhetők el, melyek közül a farost szigetelőszőnyeg az egyik legkörnyezetbarátabb megoldás. Előnyös megoldás, nemcsak a környezetkímélő tulajdonságai miatt, de a költséghatékony alkalmazás és időtállóság miatt egyaránt. Ha azt szeretné, hogy a hang és hőszigetelése a padló alatt hosszú éveken keresztül biztosítsa a megfelelő kényelmet és elérje a kívánt értékeket, akkor válassza a Naturica Group farost padlószigetelő szőnyegeit.

A farost padlószigetelő szőnyeg rugalmas?

Igen. Ez az anyag a cellulózrostoknak köszönhetően nem törékeny, megőrzi alakját, vastagságát a teljes élettartam alatt. Nem szennyezi a környezetet, mivel gyorsan megújuló energiaforrásból készül, és nem tartalmaz káros anyagokat sem. A szőnyeg kialakítása során olyan ragasztást és préselési technológiát alkalmaznak, amellyel biztosítani lehet az egészséges lakóklímát.
Padloszigeteles Farost Padloszigeteles Kornyezetbarat Padloszigeteles

Könnyű felszerelni a farost padlószigetelő szőnyeget?

Nem igényel semmilyen különleges előkészületet és tudást sem, hiszen teljes mértékben megegyezik a műanyag vetélytársakéval. Szikével vágható a megfelelő méretre. A Naturica Group által forgalmazott “underfloor flex” technológia rugalmasságának köszönhetően nem szakad, így a felszerelés gyorsan és könnyen kivitelezhető.

A környezetbarát farost padlószigetelés drágább?

Ahogy a Naturica Group blogbejegyzéseiben olvasható, ár-érték arányt figyelembe véve kifejezetten előnyös megoldás a farost padlószigetelő szőnyeg. Költséghatékonysága abban rejlik, hogy az egyszerű és gyors felszerelés mellett hosszan tartó megoldást kínál. Így több év elteltével sem kell lecserélni, miközben teljes mértékben megtartja hőszigetelő képességét. Magyarán ezt az anyagot elég egyszer megvásárolni, és azzal megoldhatja a szigetelés problémáját akár egy emberöltőre is.

Az alkalmazásával nullára csökkenhet a padló recsegése, a hangszigetelés egyből érzékelhető, és a padlónak kellemes hőmérsékletet biztosít. Télidőben akár mezítláb is járni lehet a hőszigetelt padlón. Ez különösen a kisgyermekek számára nyújt kényelmes, biztonságos és otthonos érzést.

A fűtésszámlán is érzékelhető a farost padlószigetelés

Ha kényelmes és meleg érzést nyújt a padló, akkor akár 20%-kal kevesebbet is fűthetünk, hiszen a hőérzet jelentősen növekszik. A farost padlószigetelő szőnyeg vastagsága elenyésző, mégis tartós szerkezettel bír. A porszemcsék és kavicsok sem jelentenek problémát, hiszen a rugalmas felület elnyeli a tárgyak egy részét.
A hagyományos PVC szigetelőfóliák egyedi alternatívája a farost természetes, légáteresztő padlószigetelő szőnyeg. Alkalmazásának köszönhetően a lakóklíma egészségesebb, hiszen a padló alatt nem reked meg sem a levegő, sem pedig a nedvesség. A penészgombák és dohosodás ellen jó módszer a légáteresztő farost alkalmazása, ezért melegen ajánljuk!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!