Fazekas Vivien sokkoló részleteket árult el arról, minek tette ki volt férje, Molnár Gusztáv a házasságuk utolsó másfél évében.

A jelenleg válófélben lévő Fazekas Vivien a Frizbi TV YouTube-csatornán vendégeskedett, ahol meghökkentő őszinteséggel mesélt a jelenleg is elvonón tartózkodó Molnár Gusztáv viselkedéséről, írjaBlikk.

“Tavaly novemberben két gyerekkori jó barátja megfogta élet-halál közti állapotban, és elvitték Komlóra. 70 kilóra lefogyott 110-ről, véreset pisilt és hányt, az orvosok is azt gondolták, ha így folytatja, decemberben meghal. Azt mondták neki, nincs mit veszítened, hajléktalan vagy, nincsenek barátaid, lehetőségeid, elvesztetted a családodat, a feleséged, a fiad, saját magad miatt, amit tettél” – árulta el arról, hogyan került végül elvonóra a színész. Egy tavaly májusi eseményt is felidézett, amikor a férfi mindent el is veszített.

A kanapén feküdtem. Részeg volt, lerántotta rólam a takarót, majd azt mondta: egy büdös ribanc vagy. Olyan tévképzetei voltak az alkoholtól, a gyógyszerektől, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amelyek nem voltak valósak

– emlékezett vissza Vivien, aki ekkor 12 hetes terhes volt, és ezután elkezdett össszepakolni. 

Megfogta a cuccaimat, majd azt mondta, nem mész sehova. Mondtam, ilyen opció nincs, mert én tovább egy percig nem szeretnék veled élni. És akkor megkaptam az első pofonomat tőle.

Aznap este Vivien rosszul lett, és elvetélt. “Ezt az egészet ő idézte elő, mondjuk ki, amiatt, amin abban a 12 hétben végigmentem várandós nőként. Nem volt nap, hogy józan, normális legyen, hogy érdekelje a születendő gyereke, a felesége, a szakmai karrierje, a lehetőségei, az élete” – szögezte le.

Egyszer az autóban mellettem vágta fel az ereit. A Hungária körúton mentünk éppen hazafelé, nagyon ittas volt, amikor talált egy kupakot, amivel megvagdosta magát.

“Nyomtam egy satuféket, ő kipattant a kocsiból, majd mondta, hogy ha ez nem jött össze, akkor villamos elé megy” – magyarázta. Elmondása szerint arra is volt példa, hogy egy videót kellett leszedetniük az internetről, amin “letolt gatyával egy négysávos út kellős közepén négykézláb mászkál részegen”.

Többször megfenyegetett... egyszer egy hentesbárddal indult meg felém. Több videót is készítettem, mert utólag mindig azt mondta, nem emlékszik. Megmutattam neki, mit művelt.

“Azon a bizonyos májusi napon, amikor a rendőrök kijöttek, apám is megérkezett, szinte üvöltött velem, hogy kislányom, meddig akarod ezt még csinálni, amíg nem kerül egy kés a hátadba?” – emlékezett vissza Vivien, aki a bántalmazó kapcsolatból ugyan ki tudott végül lépni, de a lelki sebek még nem forrtak be.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet