Fekete Dávid nehéz éveken ment keresztül, most több mint két év hallgatás után megszólalt a 320 millió forintos csalással vádolt énekes.

Nagyot fordult Fekete Dávid élete 2021 májusában. Az ügyészség nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűntettek miatt emelt vádat ellene, tizennégy hónapot töltött előzetes letartóztatásban, a felesége is elhagyta, és azóta már házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán várja tágyalásának folytatását.

Az énekes az RTL-nek adott interjút, és visszaemlékezett a börtönben töltött időre is, írjaBlikk. “Amikor egyedül voltam 60 napig… hát, azt az érzést nem kívánom senkinek” – mondta, majd elmesélte egy megmagyarázhatatlan élményét, ami nem sokkal azután történt, hogy zárkatársat kapott.

Egyszer csak mintha egy hang szólt volna hozzám: 'Ha szeretnéd mindkét kisfiadat látni, ölelni, amikor kimész, akkor most gyere le az ágyról, borulj térdre és imádkozz Istenhez, hogy mindkét fiadat láthasd'.

Az énekes zokogva fohászkodott, még zárkatársát is megkérte, hogy támogassa.

Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, hogy az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, s négy napig intenzíven volt

– emlékezett vissza, majd elárulta, elmesélte a történteket a zárkatársának és az őrnek is, akik szintén meg voltak rökönyödve a hallottakon. 

A volt megasztáros most lakásában tölti az idejét, gyerekeivel is ott találkozik. Jelenleg marketinges osztályvezetőként dolgozik egy dunaújvárosi cégnek. Heti négy napot home office-ban van, egy napot fizikailag is Dunaújvárosban tölthet, amiért rendkívül hálás.

Szeretném tisztázni mindazt, ami ellenem vádként felmerült

– jelentette ki, majd elárulta, jövő héten hosszú vallomástételre készül.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet