Egy lesifotós túl messzire ment, emiatt az énekesnő úgy döntött, megteszi a jogi lépéseket.
Amióta napvilágot látott a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak, számos pletyka látott napvilágot.
Volt szó megcsalásról, költözésről, új szerelemről is, ám az tény, hogy az igazságot csak az énekesnő és a sztárséf tudhatja.

Kapcsolódó cikk

Gabit különösen sok kritika éri, ugyanis egyesek szerint gyorsan túllépett a férjén, s a Fricska Táncegyüttes egyik tagjának oldalán találta meg a boldogságot, bár ezt egyikük sem erősítette meg eddig. Majd néhány lesifotó is megjelent, amelyen az énekesnő a férfival sétálgatott Jászberényben.
Sőt, azt pletykálják, hogy Gabi már magához is költöztette őt, s nemrégiben együtt nyaraltak Horvátországban. Nem csoda hát, ha már az énekesnőnél kezd betelni a pohár, egyik koncertjén például a kritizálóinak üzent.
Legutóbb pedig egy dallal tette ezt meg, miközben a kislányát ölelte magához. Vélhetően ezzel akarta megmutatni mindenkinek, hogy számára kislánya a legfontosabb, érte minden nehézséget át tud vészelni.

Ám az Origo beszámolója szerint egy lesifotós túl messzire ment, az énekesnő feljelentést tesz: augusztus 22-én egy paparazzo mászott fel a kerítésére, amikor Gabi a kislányát készült altatni. Ekkor lett figyelmes arra, hogy szomszédja veszekszik a fotóssal. „Megteszem a jogi lépéseket” – idézi a portál az énekesnőt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet