Lassan ugyan kifelé megyünk a télből, és apránként észrevehetően hosszabbak a nappalok, azért még mindig van pár hosszú téli este, amit kénytelenek vagyunk az otthonunk falai között tölteni.
Ha már minden létező sorozatot megnéztetek a párotokkal, sőt, kiraktatok több ezer darabos puzzlet, játszottatok a standard társasjátékokkal, és már kezdenétek kifogyni az ötletekből, akkor a legjobb helyen jártok.
Mit szólnátok egy izgalmasan vicces és szórakoztató társasjátékhoz, amiből a baráti társaság és a gyerekek egész biztosan kimaradnak? Nyakunkon a Valentin-nap, légy merész, és lepd meg magatokat a Pajkos Pajtás által forgalmazott társasjátékkal!

Twister egy kis csavarral!

Szeretitek a Twistert? Alig akad olyan ember a földön, aki ne élvezné ezt a mutatványos játékot, amely segít abban, hogy teljesen a fejed tetejére állj.
Nyugi, nem Twisterezni hívunk! Vagyis de, csak van benne egy extra csavar. Ha mindketten nyitottak vagytok, akkor indulhat is a Strip Twister!
Mi a játék lényege? Leginkább az, hogy élvezzétek egymást társaságát, kimozduljatok a komfortzónából, hisz tudjátok, ott történik a csoda! Az alapszabály végtelenül egyszerű: ha a pörgettyű a piros színre ér, akkor mindkét játékos megszabadul egy ruhadarabjától, és teszi tovább a szükséges lépéseket kézzel és lábbal…

És szájjal…

Ha az alapszabály megvan, akkor természetesen most nem beszélgetésre invitálunk benneteket, hanem a további szabályokat ismertetjük. Rajtatok múlik minden! Amit ti bele mertek tenni a játékba, az mehet bele!
Így ha valamelyikőtök szabályszegésen kapja a másikat, azaz a könyöke vagy a térde földet ér, akkor a szokásos verbális évődés helyett a tettek mezejére is léphettek akár egy játékos mini paskolóval, haladóbb szelleműek akár ostorral is.
Persze jöhetnek további nehezítő tényezők is, melyek valóban próbára teszik majd a koncentrációs képességet. Ha nagyon profik vagytok, akkor egyensúlyozás, sőt akár vetkőzés közben is okozhattok további izgalmakat és örömöket a párotoknak.
Némi csiklandozás, harapás vagy egy jól irányzott csók még nem okozott nagy bajt. Maximum újra előkerül az ostor vagy elfogy a ruha, félbeszakad a játék… Nem rossz opciók, ugye?

Látod már magatokat, ahogy gyertyfénynél nyomjátok a Strip Twistert? Ha igen, akkor gondoskodj arról, hogy mihamarabb játszhassatok a Pajkos Pajtás érzéki társasjátékával!

Ki nevet a végén?

Nem kérdés, hogy mindkét fél. Végre egy olyan társasjáték, ahol a párok nem mennek ölre egymással, nincs versengés, hiszen a cél az, hogy miközben mindenki jól érzi magát, örömet szerezzen a másiknak!
Izgalmasan hangzik, ugye? Ideje felpezsdíteni az unalmas téli estéket, nem gondolod? Lepd meg hát párodat, és engedjétek át magatokat a játék szellemének! Meglátod, nagyszerű dolgok fognak kisülni belőle!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.