Nagy gamer vagy, de a géped már elmarad a mai trendektől, nehezen tartja a lépést a mai követelményekkel? Eljött az ideje a cserének, de még gondolkodsz, vagy drágállod az új PC-ket? Egy felújított gamer PC megoldás lehet mindkét problémára.

A követelmények az egekben

Az új játékok egyre többet és többet követelnek meg a PC-kkel szemben. Ezekkel igencsak költséges mulatság tartani a lépést. Lehetetlen lenne folyton beszerezni az újabbnál újabb és egyre erősebb gépeket, alkatrészeket. Arról nem is beszélve, hogy szinte minden nap jelennek meg újdonságok, így amit ma megveszel, annál holnap megjelenik egy még jobb.
Dönthetsz persze úgy is, hogy saját magad építesz egy gamer PC-t, de ez valójában nem sok spórolást jelent. Az alkatrészek egyenként is drágák és még több utánajárást, időt, szerelést követelnek, ami pedig még komoly szakértelmet is kíván.
Lenovo_Legion_Y520T_01
Böngészhetsz a használt hirdetések között is a jó vételben vagy a főnyereményben bízva, azonban itt gyakran csak a szerencsére bízod magad. Magánember nem tud garanciát vállalni használt gépére, és ezeken a felületeken ritka a kereskedői garancia is. Belefuthatsz rejtett hibákba is, amikkel aztán nincs kihez fordulnod a jövőben.

A megoldás a felújított PC vásárlása

Ha új gamer PC-re nem akarsz beruházni, magadtól nem tudsz összeszerelni egyet, a használtban pedig nem bízol, ott a felújított. A felújított számítógépekkel foglalkozó kereskedések nem árulnak zsákbamacskát. Termékeik ellenőrzöttek, működőképesek, garanciálisak jó áron. Ez a legjobb megoldás a takarékos kategóriaváltásra.
Senki ne gondolja, hogy a felújított számítógépeket összeguberált, ellenőrizetlen darabokból tákolják össze. Ezeket a gépeket hozzáértő technikusok szerelik össze részben használt, részben új alkatrészekből. Minden darabjuk ellenőrzött, bevizsgált és letesztelt. A legjobb bennük, hogy jó ár-érték arányban ezek is szabadon variálhatók. Könnyedén igényeid szerint alakíthatsz egy PC-t a kellő háttértárral, több memóriával.
Ha pedig megvan a megfelelő gépezet már csak egy ütős monitor kell hozzá. Mindkettőt megtalálod a furbify széles és megbízható kínálatában.

Felújított PC-vel a környezetvédelemért

A felújított gamer PC vásárlásával a bolygó megóvása mellett is döntesz egyszerre. Az újra felhasznált alkatrészek a fenntarthatóság jegyében, hosszabb élettartammal segítik a környezetvédelmet. A működő, jó minőségű alkatrészek kiselejtezése amúgy is pazarlás, pláne, hogy az elektronikai hulladék mennyisége világszerte egyre nő. A felújított gamer PC vásárlással tehát nem csak jó befektetést csinálsz, hanem kiveszed a részed a környezetszennyezés megfékezéséből is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!