Nagy gamer vagy, de a géped már elmarad a mai trendektől, nehezen tartja a lépést a mai követelményekkel? Eljött az ideje a cserének, de még gondolkodsz, vagy drágállod az új PC-ket? Egy felújított gamer PC megoldás lehet mindkét problémára.

A követelmények az egekben

Az új játékok egyre többet és többet követelnek meg a PC-kkel szemben. Ezekkel igencsak költséges mulatság tartani a lépést. Lehetetlen lenne folyton beszerezni az újabbnál újabb és egyre erősebb gépeket, alkatrészeket. Arról nem is beszélve, hogy szinte minden nap jelennek meg újdonságok, így amit ma megveszel, annál holnap megjelenik egy még jobb.
Dönthetsz persze úgy is, hogy saját magad építesz egy gamer PC-t, de ez valójában nem sok spórolást jelent. Az alkatrészek egyenként is drágák és még több utánajárást, időt, szerelést követelnek, ami pedig még komoly szakértelmet is kíván.
Lenovo_Legion_Y520T_01
Böngészhetsz a használt hirdetések között is a jó vételben vagy a főnyereményben bízva, azonban itt gyakran csak a szerencsére bízod magad. Magánember nem tud garanciát vállalni használt gépére, és ezeken a felületeken ritka a kereskedői garancia is. Belefuthatsz rejtett hibákba is, amikkel aztán nincs kihez fordulnod a jövőben.

A megoldás a felújított PC vásárlása

Ha új gamer PC-re nem akarsz beruházni, magadtól nem tudsz összeszerelni egyet, a használtban pedig nem bízol, ott a felújított. A felújított számítógépekkel foglalkozó kereskedések nem árulnak zsákbamacskát. Termékeik ellenőrzöttek, működőképesek, garanciálisak jó áron. Ez a legjobb megoldás a takarékos kategóriaváltásra.
Senki ne gondolja, hogy a felújított számítógépeket összeguberált, ellenőrizetlen darabokból tákolják össze. Ezeket a gépeket hozzáértő technikusok szerelik össze részben használt, részben új alkatrészekből. Minden darabjuk ellenőrzött, bevizsgált és letesztelt. A legjobb bennük, hogy jó ár-érték arányban ezek is szabadon variálhatók. Könnyedén igényeid szerint alakíthatsz egy PC-t a kellő háttértárral, több memóriával.
Ha pedig megvan a megfelelő gépezet már csak egy ütős monitor kell hozzá. Mindkettőt megtalálod a furbify széles és megbízható kínálatában.

Felújított PC-vel a környezetvédelemért

A felújított gamer PC vásárlásával a bolygó megóvása mellett is döntesz egyszerre. Az újra felhasznált alkatrészek a fenntarthatóság jegyében, hosszabb élettartammal segítik a környezetvédelmet. A működő, jó minőségű alkatrészek kiselejtezése amúgy is pazarlás, pláne, hogy az elektronikai hulladék mennyisége világszerte egyre nő. A felújított gamer PC vásárlással tehát nem csak jó befektetést csinálsz, hanem kiveszed a részed a környezetszennyezés megfékezéséből is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!