Felújított gamer PC-t, csak bátran!

Nagy gamer vagy, de a géped már elmarad a mai trendektől, nehezen tartja a lépést a mai követelményekkel? Eljött az ideje a cserének, de még gondolkodsz, vagy drágállod az új PC-ket? Egy felújított gamer PC megoldás lehet mindkét problémára.

A követelmények az egekben

Az új játékok egyre többet és többet követelnek meg a PC-kkel szemben. Ezekkel igencsak költséges mulatság tartani a lépést. Lehetetlen lenne folyton beszerezni az újabbnál újabb és egyre erősebb gépeket, alkatrészeket. Arról nem is beszélve, hogy szinte minden nap jelennek meg újdonságok, így amit ma megveszel, annál holnap megjelenik egy még jobb.
Dönthetsz persze úgy is, hogy saját magad építesz egy gamer PC-t, de ez valójában nem sok spórolást jelent. Az alkatrészek egyenként is drágák és még több utánajárást, időt, szerelést követelnek, ami pedig még komoly szakértelmet is kíván.
Lenovo_Legion_Y520T_01
Böngészhetsz a használt hirdetések között is a jó vételben vagy a főnyereményben bízva, azonban itt gyakran csak a szerencsére bízod magad. Magánember nem tud garanciát vállalni használt gépére, és ezeken a felületeken ritka a kereskedői garancia is. Belefuthatsz rejtett hibákba is, amikkel aztán nincs kihez fordulnod a jövőben.

A megoldás a felújított PC vásárlása

Ha új gamer PC-re nem akarsz beruházni, magadtól nem tudsz összeszerelni egyet, a használtban pedig nem bízol, ott a felújított. A felújított számítógépekkel foglalkozó kereskedések nem árulnak zsákbamacskát. Termékeik ellenőrzöttek, működőképesek, garanciálisak jó áron. Ez a legjobb megoldás a takarékos kategóriaváltásra.
Senki ne gondolja, hogy a felújított számítógépeket összeguberált, ellenőrizetlen darabokból tákolják össze. Ezeket a gépeket hozzáértő technikusok szerelik össze részben használt, részben új alkatrészekből. Minden darabjuk ellenőrzött, bevizsgált és letesztelt. A legjobb bennük, hogy jó ár-érték arányban ezek is szabadon variálhatók. Könnyedén igényeid szerint alakíthatsz egy PC-t a kellő háttértárral, több memóriával.
Ha pedig megvan a megfelelő gépezet már csak egy ütős monitor kell hozzá. Mindkettőt megtalálod a furbify széles és megbízható kínálatában.

Felújított PC-vel a környezetvédelemért

A felújított gamer PC vásárlásával a bolygó megóvása mellett is döntesz egyszerre. Az újra felhasznált alkatrészek a fenntarthatóság jegyében, hosszabb élettartammal segítik a környezetvédelmet. A működő, jó minőségű alkatrészek kiselejtezése amúgy is pazarlás, pláne, hogy az elektronikai hulladék mennyisége világszerte egyre nő. A felújított gamer PC vásárlással tehát nem csak jó befektetést csinálsz, hanem kiveszed a részed a környezetszennyezés megfékezéséből is.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból