Ferenczi Kamilla úgy megy haza, mint mondta, hogy nem Alee, hanem ő tekinthető az X-Faktor 2021-es évadának győztesének.

Alee lett a győztes idén

A Blikk a műsor után megkérdezte a finalistákat, Alee mellett Kocsis Paulinát és Ferenczi Kamillát, hogyan értékeli a döntőt. Utóbbi nem nagyon rejtette véka alá véleményét.

Ferenczi Kamilla: Azt hittem, az X-Faktor a hangokról szól

A lapnak elmondta, hogy nagyon csalódott a végeredmény, a döntés miatt. Nagyon jónak érezte a teljesítményét, a produkcióját.

„Én nagyon jónak éreztem a produkcióimat. Csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy az X-Faktor a hangról szól, nem pedig a saját dalokról” – mondta a lapnak.

“Nem az én hibám, hogy nem nyertem, de most kiderült, hogy az élet tud nagyon szemét is lenni” – magyarázta.
Úgy megy haza, tette hozzá, hogy „én vagyok a győztes, ének alapján nekem kellett volna nyernem, ezt merem állítani. Nem az én hibám, hogy »csak« a műsorban szerepeltem, a lejátszási listákon pedig nem”.

Nagyon örül a Sziget-fellépésnek Kocsis Paulina

A második helyezett, Kocsis Paulina azonban nem keseredett el, hogy nem ő nyert.

„Nem hagyom abba a zenélést, sőt úgy érzem, még csak most jön a java. Én kaptam a lehetőséget, hogy jövőre felléphetek a Sziget Fesztiválon, ami hatalmas álmom volt, hihetetlenül megtisztelő” – árulta el Kocsis.

“Eddig is énekesnőként dolgoztam, ebből éltem, de csak kisebb fellépéseim voltak, most talán szintet lépek, és nagyobb rendezvényeken is éneklek majd” – tette hozzá.
“Eddig is énekesnőként dolgoztam, ebből éltem, de csak kisebb fellépéseim voltak, most talán szintet lépek, és nagyobb rendezvényeken is éneklek majd” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet