Vállalkozásoknak fizetős töltőállomás létesítése

Évről évre nagymértékben növekszik az elektromos autót vásárlók és a villamos gépjárművel közlekedők száma, észlelhető a lényeges elmozdulás az elmúlt öt évben. Mégis bőven van még hova fejlődni, annál is inkább, hiszen az európai uniós irányelvek folyamatosan szigorodnak a mindinkább környezetbarátabb közlekedés érdekében.
Több helyről hallani, hogy itt az ideje változtatni, a bolygónk bajban van, fogynak a természeti kincseink. Mind magánemberként, mind céges dolgozóként, vezetőként helyt kell állni és gondolkodásmódot kell váltani.

Céges töltőállomások telepítése

A cégek részéről a környezetbarátabb életformát segíti az is, ha elektromos töltőállomások telepítésével támogatják a minél gyorsabb átállást a villamos autózásra.
Ha a magánszemélyek vagy más vállalkozások azt látják, hogy lehetőségük van megannyi helyen tölteni az autójukat, akkor magabiztosabban vágnak bele egy saját elektromos autó vásárlásába vagy a teljes céges flotta lecserélésére.

Mit takar az elektromos töltőállomás fogalom?

Hirdetések
Elektromos töltőállomás annak a helynek a megnevezése, ahol minimum két olyan töltőpont ki van építve, amely elérhető mindenki számára.
A töltőpontok kiépítéséhez több mindenre szükség van. A legfontosabbak a különböző engedélyek beszerzése, emellett szükséges a töltőberendezések szakszerű, minőségi termékekkel és magas színvonalú tudással történő telepítése.

Szakszerű telepítés

A töltőállomások kiépítéséhez elengedhetetlen a megfelelő szakképzettség, a tapasztalat. Olyan partnercéget kell keresni, akik jártasak a jogszabályi előírásokban, a szakmai követelményekben, és végeztek már kellő számú telepítést.

Az EautóTöltőkábel.hu elektromos autókhoz töltési megoldásokat kínál, országos szinten forgalmaz különböző töltőket és végez hálózata segítségével telepítéseket. A webshopként indult cég mára már kivitelezőként végzi ügyfelei számára az elektromos töltőállomások kiépítését.

A megbízást végző szakembereknek először fel kell mérnie a helyszínt elektronikai szempontokból, megvizsgálni, hogy milyen feltételek mellett lehet a telepítéseket elvégezni. Az EautóTöltőkábel.hu ellátja a megbízást adó céget a megfelelő tanácsokkal, hogy milyen típusú, teljesítményű töltő, töltőkábel javasolt, és segít az engedélyek beszerzésében is.
A beüzemelést követően sem ér véget a megrendelővel a kapcsolat, a telepítő cég végzi az időnkénti karbantartási, felülvizsgálati munkákat.

Miért jó ötlet egy fizetős töltő?

Hirdetések
Egy fizetős töltőállomás telepítése a vállalkozáshoz több szempontból is jó ötletnek bizonyul. Egyrészt jó bevételi forrás a cég számára, jót tesz a hírnevének is, másrészt azok az emberek, akik igénybe veszik a töltési lehetőséget, lehet, hogy kihasználják a kapcsolódó vásárlási lehetőséget is a cégnél, ha érdekes nekik.
Épp ezért javasolt egy nyilvános fizetős töltő telepítése a kiskereskedelmi, vendéglátóipari cégek, szálláshelyek, valamint irodák, műhelyek, benzinkutak közvetlen környezetében.

Top sztorik a rovatból

https-__www.petissimo.hu_ - 2022 január - Cikk4

A leggyakrabban előforduló kutyabetegségek

Nincs is annál kétségbeejtőbb, mint amikor mindig vidám és aktív négylábúnk levert, rosszul érzi magát, és nincs étvágya. Ezek a tünetek valamilyen betegségre utalhatnak, amelyet mindenképpen azonnal ajánlott kivizsgáltatni állatorvos segítségével.

https-__ezone.hu_ - 2022 január - Cikk1

Ezt jó, ha tudod a routerekről, wifi jelerősítőkről

Életünk ma már az internet köré szerveződik, okoseszközeink igénylik a kapcsolatot, a jelet, így ma már az új építésű lakásokban, intézményekben, irodaházakban, közlekedési eszközökön, de egyre több közterületen is az alapfelszereltség részét jelentik a routerek, wifi jelerősítők.

https___kanape.net_ - 2022 január - Cikk4

Miért jó ötlet egy bőr kanapé beszerzése?

Az ülőgarnitúrák sokféle formában, méretben és anyagban kaphatók, így amikor a tökéletes kanapét keressük a nappalinkba vagy az ideális fotelt, amely hangulatos teret varázsol a pincénkbe, könnyen előfordulhat, hogy hiába próbálkozunk, nem találjuk a megfelelőt.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet