A dalszerző-énekes Fluor Tomi szerint muszáj foglalkozni a politikával, mert Mészáros Lőrinc gazdagodása elég nagy baj.

Fluor Tomi szerint megdolgozott a vagyonáért Mészáros Lőrinc

Fluor Tomi dalszerző-énekeshez is eljutott a hír, hogy a Rich list 2021-es lista több szereplőjénél is gazdagabb Mészáros Lőrinc

Mint beszámoltunk róla, Sir Elton Johnnál háromszor, Mick Jaggertől négyszer vagyonosabb Magyarország leggazdagabb embere a maga 480 milliárd forintjával.

Fluor-Tomi-Meszaros-Lorinc-Vagyona
Fluor Tomi Instagram-Oldalán Reagált Mészáros Lőrinc Vagyonosodására / Fotó: A Dalszerző-Énekes Hivatalos Instagram-Oldala

Fluor Tomi, a Wellhello zenekar tagja Instagram-oldalán, storyban reagált a hírre. 

„Nyilván megdolgozott érte, nem?” – tette fel költői kérdését ironikus hangvételben Fluor Tomi.

Hozzátette, foglalkozzanak az emberek a politikával, mert – ahogyan ő fogalmazott – elég nagy a baj.

Gazdagabbak idén a Rich list szereplői

A The Sunday Times vasárnapi brit lap 1989 óta minden év tavaszán összeállítja listáját – Rich List – a Nagy-Britanniában élő leggazdagabbak becsült vagyonáról. 

A nagy-britanniai milliárdosok összvagyona a Rich list 2021-es összeállítása szerint jelenleg 592,269 milliárd font (több mint 240 ezer milliárd forint), 21,7 százalékkal több, mint tavaly.
Kapcsolódó cikk
A teljes, 250 tagú mezőny együttes vagyona 658,1 milliárd font, 16,3 százalékkal magasabb a tavalyi 565,7 milliárd fontos becslésnél.

A Rich List 2021 összeállítói szerint a koronavírus-járvány elsősorban olyan üzleti szektorokban teremtett kiugrási lehetőséget, mint az online divatáru-kiskereskedelem, valamint a számítógépes játékok és más olyan technológiai vállalkozások, amelyek közvetlenül el tudták juttatni termékeiket a fogyasztóhoz, elviselhetőbbé téve az életet a járvány megfékezését célzó korlátozások idején.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet