Nagyon szomorú ez négy évtized után.
Fodor Zsóka és Várkonyi András negyven éve kollégák és barátok. Azaz úgy tűnik már nem barátok, hiszen Várkonyi azzal vádolta meg kolléganőjét, hogy két lekötött előadásukra nem ment el, s mivel ezek elmaradtak, több százazer forintos kárt okozott neki.
A színész még azt is mondta, hogy Zsóka letagadta a tényét is, hogy ezeket valóban elvállalta volna. Azóta nincs kapcsolat köztük.

Kapcsolódó cikk

“Amikor úgy három héttel ezelőtt Pécs környékére hívtak minket, akkor azt mondtam kegyes hazugságként a felkérésre, hogy Andriskámmal megbeszéltük, olyan sok időt töltöttünk együtt, hogy külön lépünk fel” – mondta Fodor Zsóka.
“Úgy gondolom, részemről ez sem volt bántó, csak én véget akartam vetni a közös munkáknak. Hogy miért, az maradjon az én titkom, de az nagy szerepet játszott a döntésemben, amikor egyik alkalommal szörföztem a televíziós csatornák között, majd egy vele készült riportra lettem figyelmes. Ebben két kollégámról és rólam finoman fogalmazva nem szépen nyilatkozott. Egyikük emiatt két éve nem áll szóba Andrással. Ennek ellenére, soha sem mondtam el neki, hogy fáj, ahogy rólam beszélt” – mondta el a Borsnak a színésznő, hozzátéve, nincs esély arra, hogy valaha négyszemközt beszáljék meg a nézeteltérést.
Azt mondja, elég nagy ahhoz ez az ország, hogy elkerüljék egymást, és azt is, hogy nem fog beleállni a sárdobálásba. Fodor Zsóka még arra is gondol, hogy talán az esett rosszul a színésznek, amikor egy cikkben viccesen arról beszélt, hogy Csuja Imrére lecserélné őt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet