Vállalkozóként alapvető fontosságú, hogy könnyedén megoldhatók legyenek az integrációk. Ha kitalálunk egy profi rendszert, elvárjuk, hogy ne technikai akadályok állják útját a sikernek. A megfelelő marketingautomatizációs szoftverrel mindez nem jelent problémát.

A FunnelFlow széles körű integrációt kínál, ugyanis több mint 920 különféle szoftverrel képes együttműködni, ami azt jelenti, hogy a népszerű nemzetközi és hazai alkalmazásokkal kompatibilis.

Felejtsd el a technikai akadályokat!

Az üzleti életben kiemelten fontos, hogy olyan programokat, szoftvereket hívjunk segítségül a mindennapi feladataink hatékonyabb elvégzéséhez, amelyek profi megoldásokat kínálnak. Nem csupán az eredményesség és a vállalkozás növekedése a célunk, de persze ez az egyik legfontosabb terv, hanem az is, hogy gördülékenyen, átláthatóan kezelhessük az összes általunk használt alkalmazást, szoftvert. Az integrációnak hatalmas a jelentősége, és emiatt korántsem mindegy, hogy milyen automatizációs rendszert választunk.

Az ActiveCampaign felhasználóinak tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy mindent meg lehet oldani, amire egy vállalkozónak szüksége lehet. Már jelenleg is bőséges a paletta az integrálható alkalmazások terén, de folyamatosan bővül a felhozatal.

Nem probléma, ha eddig más szoftvert használtál

Amennyiben elégedetlen vagy az általad használt programmal, tudnod kell, hogy a váltás nem ütközik nehézségekbe, ugyanis a FunnelFlow ingyenes migrálási szolgáltatást kínál az előfizetőinek. Nem gond tehát, ha más szoftvert alkalmaztál az e-mail listád építéséhez, vagy az automatizált folyamataid létrehozásához. Az átköltöztetés könnyedén megoldható.

Egyesek tartanak attól, hogy macerás lenne a procedúra, de erről szó sincs, hiszen a beállításokat a szakemberek elvégzik helyetted. Az AC szoftver számos előnyt tartogat, és ami a legjobb, hogy nem fogsz technikai akadályokba ütközni.

Bármilyen önműködő, automatizált “gépezetet” is hoznál létre, a sokoldalú program a segítségedre lesz. Ezáltal pedig időt és energiát spórolhatsz.

Multifunkciós megoldás vállalkozásod támogatására

Amennyiben kipróbálod a rendszer nyújtotta előnyöket, megtapasztalod, hogy mekkora segítséget jelent a mindennapi folyamatok során. Egy felület, ahol átláthatóan megtalálod az ügyféladatokat, ahol létrehozhatsz önállóan működő, automatizált folyamatokat, amellyel landing oldalakat is készíthetsz, és menedzselheted a kampányaidat. Személyre szabható kommunikációval pedig meghódíthatod az egész világot, de legalábbis a célközönséged nagy százalékát.

Kérj bátran segítséget a FunnelFlow csapatától, és próbáld ki a sokoldalú marketingautomatizációs szoftvert, az ActiveCampaign-t!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.