Manapság az ápoltság, a jó kinézet igenis fontos és elengedhetetlen. Ez elmondható az élet szinten minden területére. Legyen szó akár egy üzleti megbeszélésről, tárgyalásról vagy akár mondjuk egy családi születésnapról.
Gondoljunk csak bele, hogy mondjuk egy állásinterjún ki szeretne foglalkoztatni egy olyan jelentkezőt, aki nincsen normálisan felöltözve vagy nem ápolt a kinézete. Persze ez fordítva is igaz, hiszen valóban megnyerő egy olyan interjúztató a cég részéről, aki szintén ápolatlan? Ez milyen képet tükröz egy munkáltatóról?
A példákat lehetne folytatni hosszasan, hogy az élet mely területein fontos az, hogy egy igazi megnyerő megjelenésünk legyen.
Nem csak a nők, hanem a férfiak esetében is nagyon fontos ez. Sőt, egyre nagyobb igény mutatkozik meg a férfiak részéről az igényes kinézetre és egyben a kényeztetésre is. Ehhez a tökéletes hely a barbershop. Magyarul úgy mondanánk, hogy borbély. Ha rákeresünk az interneten a borbély szóra, akkor ott azt találjuk, hogy a borbély számos szolgáltatást nyújt, mint hajvágás, borotválás, szakáll igazítás.

Ezeket a szolgáltatásokat mind megtaláljuk a manapság oly népszerű barbershop-okban is, mint például a G-cutz barbershop-ban Budapesten. Ez a szalon igazán különleges, elsősorban maga a koncepció miatt. Kevés barber shop rendelkezik ilyen látványvilággal. Amikor belépünk az üzletbe, akkor kicsit olyan érzésünk lehet mintha egy időutazásban vennénk részt, ugyanis a koncepcióval az 1920-as évek hangulatát szerették volna visszahozni. Ha körbenézünk, akkor láthatjuk, hogy minden egyes apró részlet teljesen korhű. A borbély székek, a kapcsolók és a falra akasztott fegyverek is autentikus gengszter hangulatot árasztanak.

A külcsín mellett persze nagyon fontos a minőségi szolgáltatás is, ahol mindig a vendég az első. Mindenkinek egyénre szabott szolgáltatást nyújtanak, ahol az egyéni igényeket igyekeznek kielégíteni.
Az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb szolgáltatás a forró törölközős borotválás. Szokták mondani, hogy ez egy amolyan „luxus“ szolgáltatás. Valójában annyira nem is luxus, hanem egy roppant különleges módja a kényeztetésnek. Alapvetően egy kicsavart, forró vízzel átitatott törölközőt helyeznek az arcbőrre azért, hogy az ott kifejtse a hatását.

Hogyan zajlik pontosan ez a szolgáltatás?

Első lépésként megbeszélik a vendéggel, hogy pontosan milyen fazont szeretne. Akinek nincs elképzelése, annak természetesen egy olyan stílust ajánlanak, ami tökéletesen passzol a fejformához, a hajhoz, a stílushoz.

Ezután egy puhító arckrémet visznek fel a bőrre, ami kissé megpuhítja a bőrt. Ezt követi a lényeg, vagyis a forró törölköző, amivel teljesen befedik az arcot. Egy pár percig rajta hagyják kifejezetten azért, hogy megpuhítsa a bőrt és könnyebb legyen dolgozni vele. Ezután következik egy szárazra törlés és felkerül a borotvakrém. A borotválást követően megtisztítják, valamint megszárítják a bőrt és végezetül egy bőrnyugtató after shave-et kennek rá. Legutolsó lépésként egy hideg törölközőt helyeznek fel – forró törölköző ellentettjét –, amivel bezárják a már korábban kinyílt pórusokat.

Aki még nem próbálta annak melegen ajánlott, mert valóban egy nagyon különleges élmény. Ennyi kényeztetés mindenkinek jár!

Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.