Te láttál már ilyen látványos barber shopot?

Manapság az ápoltság, a jó kinézet igenis fontos és elengedhetetlen. Ez elmondható az élet szinten minden területére. Legyen szó akár egy üzleti megbeszélésről, tárgyalásról vagy akár mondjuk egy családi születésnapról.
Gondoljunk csak bele, hogy mondjuk egy állásinterjún ki szeretne foglalkoztatni egy olyan jelentkezőt, aki nincsen normálisan felöltözve vagy nem ápolt a kinézete. Persze ez fordítva is igaz, hiszen valóban megnyerő egy olyan interjúztató a cég részéről, aki szintén ápolatlan? Ez milyen képet tükröz egy munkáltatóról?
A példákat lehetne folytatni hosszasan, hogy az élet mely területein fontos az, hogy egy igazi megnyerő megjelenésünk legyen.
Nem csak a nők, hanem a férfiak esetében is nagyon fontos ez. Sőt, egyre nagyobb igény mutatkozik meg a férfiak részéről az igényes kinézetre és egyben a kényeztetésre is. Ehhez a tökéletes hely a barbershop. Magyarul úgy mondanánk, hogy borbély. Ha rákeresünk az interneten a borbély szóra, akkor ott azt találjuk, hogy a borbély számos szolgáltatást nyújt, mint hajvágás, borotválás, szakáll igazítás.

Ezeket a szolgáltatásokat mind megtaláljuk a manapság oly népszerű barbershop-okban is, mint például a G-cutz barbershop-ban Budapesten. Ez a szalon igazán különleges, elsősorban maga a koncepció miatt. Kevés barber shop rendelkezik ilyen látványvilággal. Amikor belépünk az üzletbe, akkor kicsit olyan érzésünk lehet mintha egy időutazásban vennénk részt, ugyanis a koncepcióval az 1920-as évek hangulatát szerették volna visszahozni. Ha körbenézünk, akkor láthatjuk, hogy minden egyes apró részlet teljesen korhű. A borbély székek, a kapcsolók és a falra akasztott fegyverek is autentikus gengszter hangulatot árasztanak.

A külcsín mellett persze nagyon fontos a minőségi szolgáltatás is, ahol mindig a vendég az első. Mindenkinek egyénre szabott szolgáltatást nyújtanak, ahol az egyéni igényeket igyekeznek kielégíteni.
Az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb szolgáltatás a forró törölközős borotválás. Szokták mondani, hogy ez egy amolyan „luxus“ szolgáltatás. Valójában annyira nem is luxus, hanem egy roppant különleges módja a kényeztetésnek. Alapvetően egy kicsavart, forró vízzel átitatott törölközőt helyeznek az arcbőrre azért, hogy az ott kifejtse a hatását.

Hogyan zajlik pontosan ez a szolgáltatás?

Első lépésként megbeszélik a vendéggel, hogy pontosan milyen fazont szeretne. Akinek nincs elképzelése, annak természetesen egy olyan stílust ajánlanak, ami tökéletesen passzol a fejformához, a hajhoz, a stílushoz.

Ezután egy puhító arckrémet visznek fel a bőrre, ami kissé megpuhítja a bőrt. Ezt követi a lényeg, vagyis a forró törölköző, amivel teljesen befedik az arcot. Egy pár percig rajta hagyják kifejezetten azért, hogy megpuhítsa a bőrt és könnyebb legyen dolgozni vele. Ezután következik egy szárazra törlés és felkerül a borotvakrém. A borotválást követően megtisztítják, valamint megszárítják a bőrt és végezetül egy bőrnyugtató after shave-et kennek rá. Legutolsó lépésként egy hideg törölközőt helyeznek fel – forró törölköző ellentettjét –, amivel bezárják a már korábban kinyílt pórusokat.

Aki még nem próbálta annak melegen ajánlott, mert valóban egy nagyon különleges élmény. Ennyi kényeztetés mindenkinek jár!

Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.

Top sztorik a rovatból

https-__www.petissimo.hu_ - 2022 január - Cikk4

A leggyakrabban előforduló kutyabetegségek

Nincs is annál kétségbeejtőbb, mint amikor mindig vidám és aktív négylábúnk levert, rosszul érzi magát, és nincs étvágya. Ezek a tünetek valamilyen betegségre utalhatnak, amelyet mindenképpen azonnal ajánlott kivizsgáltatni állatorvos segítségével.

https-__ezone.hu_ - 2022 január - Cikk1

Ezt jó, ha tudod a routerekről, wifi jelerősítőkről

Életünk ma már az internet köré szerveződik, okoseszközeink igénylik a kapcsolatot, a jelet, így ma már az új építésű lakásokban, intézményekben, irodaházakban, közlekedési eszközökön, de egyre több közterületen is az alapfelszereltség részét jelentik a routerek, wifi jelerősítők.

https___kanape.net_ - 2022 január - Cikk4

Miért jó ötlet egy bőr kanapé beszerzése?

Az ülőgarnitúrák sokféle formában, méretben és anyagban kaphatók, így amikor a tökéletes kanapét keressük a nappalinkba vagy az ideális fotelt, amely hangulatos teret varázsol a pincénkbe, könnyen előfordulhat, hogy hiába próbálkozunk, nem találjuk a megfelelőt.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet