Manapság az ápoltság, a jó kinézet igenis fontos és elengedhetetlen. Ez elmondható az élet szinten minden területére. Legyen szó akár egy üzleti megbeszélésről, tárgyalásról vagy akár mondjuk egy családi születésnapról.
Gondoljunk csak bele, hogy mondjuk egy állásinterjún ki szeretne foglalkoztatni egy olyan jelentkezőt, aki nincsen normálisan felöltözve vagy nem ápolt a kinézete. Persze ez fordítva is igaz, hiszen valóban megnyerő egy olyan interjúztató a cég részéről, aki szintén ápolatlan? Ez milyen képet tükröz egy munkáltatóról?
A példákat lehetne folytatni hosszasan, hogy az élet mely területein fontos az, hogy egy igazi megnyerő megjelenésünk legyen.
Nem csak a nők, hanem a férfiak esetében is nagyon fontos ez. Sőt, egyre nagyobb igény mutatkozik meg a férfiak részéről az igényes kinézetre és egyben a kényeztetésre is. Ehhez a tökéletes hely a barbershop. Magyarul úgy mondanánk, hogy borbély. Ha rákeresünk az interneten a borbély szóra, akkor ott azt találjuk, hogy a borbély számos szolgáltatást nyújt, mint hajvágás, borotválás, szakáll igazítás.

Ezeket a szolgáltatásokat mind megtaláljuk a manapság oly népszerű barbershop-okban is, mint például a G-cutz barbershop-ban Budapesten. Ez a szalon igazán különleges, elsősorban maga a koncepció miatt. Kevés barber shop rendelkezik ilyen látványvilággal. Amikor belépünk az üzletbe, akkor kicsit olyan érzésünk lehet mintha egy időutazásban vennénk részt, ugyanis a koncepcióval az 1920-as évek hangulatát szerették volna visszahozni. Ha körbenézünk, akkor láthatjuk, hogy minden egyes apró részlet teljesen korhű. A borbély székek, a kapcsolók és a falra akasztott fegyverek is autentikus gengszter hangulatot árasztanak.

A külcsín mellett persze nagyon fontos a minőségi szolgáltatás is, ahol mindig a vendég az első. Mindenkinek egyénre szabott szolgáltatást nyújtanak, ahol az egyéni igényeket igyekeznek kielégíteni.
Az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb szolgáltatás a forró törölközős borotválás. Szokták mondani, hogy ez egy amolyan „luxus“ szolgáltatás. Valójában annyira nem is luxus, hanem egy roppant különleges módja a kényeztetésnek. Alapvetően egy kicsavart, forró vízzel átitatott törölközőt helyeznek az arcbőrre azért, hogy az ott kifejtse a hatását.

Hogyan zajlik pontosan ez a szolgáltatás?

Első lépésként megbeszélik a vendéggel, hogy pontosan milyen fazont szeretne. Akinek nincs elképzelése, annak természetesen egy olyan stílust ajánlanak, ami tökéletesen passzol a fejformához, a hajhoz, a stílushoz.

Ezután egy puhító arckrémet visznek fel a bőrre, ami kissé megpuhítja a bőrt. Ezt követi a lényeg, vagyis a forró törölköző, amivel teljesen befedik az arcot. Egy pár percig rajta hagyják kifejezetten azért, hogy megpuhítsa a bőrt és könnyebb legyen dolgozni vele. Ezután következik egy szárazra törlés és felkerül a borotvakrém. A borotválást követően megtisztítják, valamint megszárítják a bőrt és végezetül egy bőrnyugtató after shave-et kennek rá. Legutolsó lépésként egy hideg törölközőt helyeznek fel – forró törölköző ellentettjét –, amivel bezárják a már korábban kinyílt pórusokat.

Aki még nem próbálta annak melegen ajánlott, mert valóban egy nagyon különleges élmény. Ennyi kényeztetés mindenkinek jár!

Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.