G.w.M egy interjúban mesélt arról, hogy miért érezte Kulcsár Edina szükségét, hogy megossza, autót kapott tőle születésnapjára.

G.w.M volt Hajdú Péter következő vendége a Frizbiben, és meg is osztottak egy előzetest az interjúról, amit a 168 szemlézett.

A műsorvezető arról is kérdezte, hogy Kulcsár Edina születésnapjára egy Porschét kapott a rappertől, amit ki is posztolt közösségi oldalára, ami után sok kritika érte őket. 

Ő hozott valamit a kis útján, és ő ehhez hű akar maradni természetesen, hogy posztol a magánéletéről, a követőivel megoszt bizonyos dolgokat.

A műsorvezető erre felvetette, hogy megoszthatta volna azt is a követőivel, hogy kap egy szál virágot, akkor miért volt szükség azzal büszkélkedni, hogy luxusautót adtak neki. 

Szerintem annyira örült neki, vagy akkor azt váltotta ki belőle, hogy világgá akarta kürtölni.

A rapper munkásságának azon részéről is mesélt, amikor még nem mentek olyan jól a dolgai anyagilag. „Az is én voltam, amikor lyukas cipőben szaladgáltam, vagy elmentem turnézni, tök nagy sztár voltam, felléptem tízezer ember előtt, utána meg vártam a HÉV-et, úgy mentem haza.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet