Garami Gábor keresi az igazit, és úgy tűnik, nem volt tisztában azzal, hogy Szabó Zsófi éppen elválik férjétől. Garami boldog párkapcsolatról próbált beszélgetni a pályatársával.

Válófélben Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt

Múlt hét végén az egész magyar sajtót bejárta a hír, hogy álomesküvője – amelyen Rogán Antal propagandaminiszter legendás helikopterével érkezett – után 5 évvel válik Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt. A műsorvezető az RTL Klub reggeli műsorában jelentette be, hogy egy ideje már külön vannak Zsolttal. A beszélgetésből az is kiderült, hogy szakításuk egy hosszú folyamat része volt, a döntést végül Szabó hozta meg.

Garami Gabor Szabo Zsofi Valik Kis Zsolt Rtl Klub Reggeli
Garabi Gábor műsorvezető az RTL Klub reggeli műsorában Peller Mariann (b) és Szabó Zsófi (j) társaságában / Fotó: RTL Klub

Később a család egyik közeli barátja mesélt arról, Szabó sokáig a családjának és a barátainak sem mondta, hogy válságban lenne a házassága. Később aztán szakemberhez fordult, de a párterápia nem jelentett megoldást, mivel a színész-műsorvezető férje nem az a típus, aki szakemberhez járt volna.

Garami Gábor keresi az igazit

Vélhetően Garami Gábor nem értesült a beszélgetőpartnerét érintő hírről. Történt ugyanis, hogy fétfőn meghívták az RTL Klub reggeli műsorába vendégként Garamit, hogy Peller Mariannal és Szabó Zsófival beszélgessenek a párkapcsolatokról. 

Nem tudom, ti milyen boldog vagy boldogtalan kapcsolatban éltek, de ha boldog kapcsolatotok van, akkor valószínűleg szerencsés önismereti iskolán vagytok túl. Ha nem, akkor ti még nem tudtok valamit. Nem kell válaszolnotok, hogy ti hány éves kapcsolatban éltek és tényleg valóban boldog-e. Ha valóban boldogok vagytok, akkor zseniálisan megtaláltátok az igazit. Ha nem az, akkor szerintem még alsó tagozatosok vagytok

– mondta a két női műsorvezetőnek. Garami meginvitálásának apropója egyébként az volt, hogy 52 évesen még mindig kereső fázisban tart az igazi megtalálásában.

Először nem tudott mit reagálni Szabó Zsófi

Szabó elsőre meg sem szólalt, az arcán viszont látszott, hogy elég furcsán érintették Garami szavai. Peller Mariann pedig csak hümmögéssel konstatálta Garami szavait, illetve áttért arra, hogy szerinte is fontos az önismeret. Ezt követően viszont megszólalt a válófélben lévő műsorvezető társ.

Kapcsolódó cikk

“Na, de akkor te még mindig nem vagy egy nagyon iskolázott a szerelemben?” – mondta Szabó, aki igyekezett eleget tenni munkájának és a vendéget kérdezni az aktuális témáról. Erre Garami úgy válaszolt: “Miért kéne?”. Majd áttért arra, hogy nem csak párkapcsolat létezik. De csak nem akarta elengedni azt, hogy vajon mindenki boldog párkapcsolatban él-e. “Ha jól tudom, te boldog párkapcsolatban élsz” – mutatott először Pellerre, majd úgy folytatta: “Zsófi, talán te is”. Erre Peller Mariann közbevágott, hogy itt történtek változások.

Én nem vagyok ebben a témában most nagyon kompatibilis (sic!)

– mondta Szabó diszkréten, utalva arra, hogy engedjék el a témát.

Garami viszont ezután sem kapcsolt, tovább osztotta a párkapcsolati tippeket. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk