Nem tudni, ki tette.

Hétfő délelőtt viharként száguldott végig a magyar interneten az a Fidesz-tagsághoz szükséges három ajánlását nemrég megszerző Gáspár Győző Facebook-oldalán tegnap délután felbukkant képpár, amin az autójára írt „Vigyázz, Gáspár” felirat látható – írta meg a Bors.

A Borson ma is elérhető a Megfenyegették Gáspár Győzikét: Amíg szavazott, addig ellenzékiek üzenetet hagytak az autóján címmel született cikke.

A Bors a cikk szövegében hozzátette: “A fotókon jól látszik, hogy valakinek szemet szúrt, hogy Győzike nyíltan vállalta politikai hova tartozását, és ezért narancssárga festékkel rongálta meg az utcán parkoló autóját.”

Kapcsolódó cikk

Azóta azonban kiderült, hogy mindebből egyetlen szó sem igaz: a kommentár nélkül posztolt fotók nyolc évvel ezelőtt, az Édes Élet egy 2014-es epizódjának forgatásán készültek, most pedig kontextus nélkül kerültek újra a 2005-ben indult Győzike Shownak köszönhetően gyorsan bulvárcelebbé vált Gáspár oldalára – írta a 24.hu.

“Undorító dolognak tartom, hogy egyes emberek a féreg kategóriába tartoznak, nem mernek a szemembe nézni, inkább másodszor megrongálják az autómat! Azt gondolják, hogy nem tudom, hogy ők csinálják, pedig tudom, hogy kik csinálják. Jó tett helyébe jót ne várjál, csak adj kölcsön pénzt és ez a hála! Vigyázz Gáspár felirattal ijesztgetnek. Vasárnap hajnalban meg megkarcolják az autómat. Szerintem ez nagyon gyerekes de a jó isten majd megveri őket! Ámen” – fűzta akkor a történtekhez Győzike.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet