Az X-Faktor mentora Sebestyén Balázs rádióműsorának nyilatkozott az esetről.

Bibliai idézettel reagált a zöldhajú lány bakijára

Mint megírtuk, az Omega zenekar alapító tagjára, Kóbor Jánosra emlékeztek az X-Faktor legutóbbi adásában. A nemrégiben elhunyt zenészlegenda egyik dalát, a Gyöngyhajú lányt énekelte Gáspár Laci, azonban ő “zöldhajú lányt” énekelte. 

Azóta a közösségi médiában nagyon felpörgött ez a hír, feltehetően Gáspár nem győzte töröltetni a feltöltött videókat (korábbi cikkünkbe beágyazott videókat is cserélnünk kellett többször).

A közösségi oldalain Gáspár egy bibliai idézettel reagált a történtekre.

Sebestyén Balázsék hívták fel Gáspár Lacit

Kedd reggel a Rádió 1 műsorvezetői is megkeresték az énekest. Gáspár Laci telefonon nyilatkozott Sebestyén Balázséknak. Ám előtte kivesézték a történteket.

“Keresztre feszítik Lacit, most ezt látom. A saját oldalán is egyébként” – állapította meg Sebestyén, mire Vadon Jani hozzátette: „A legdurvább, amit erre mondhatsz, hogy nem profi. Ha egy profi előadóművész vagy, ezerszer is elénekelsz valamit, akkor azt ezeregyedszerre is profin kell tudnod.” Rákóczi Ferenc kiemelte, ha ez koncerten történik, az oké, de itt egészen más volt a helyzet, hiszen egy legenda haláláról van szó, akiről megemlékeztek a műsorban, ráadásul egy mentor állt színpadra az Omega-slágerrel, amelyet aztán sikerült elszúrnia.

Ha van egy bocsánatkérés azonnal, akkor az egész le van tudva

– mutatott rá Sebestyén Balázs, aki hozzátette, szerinte arról van szó, hogy Gáspár Laci rosszul kommunikálja, ami történik, de ez megbocsátható.

Kapcsolódó cikk

Sebestyén szerint Gáspár állítólag a műsor során bocsánatot kért, elmondta, hogy nagyon izgult, és ő sem érti igazából, mi történt. A rádiós arra is rámutatott, hogy a baki előtt az énekes már a harmadik sornál belekeveredett egy picit a szövegbe, és valószínűleg ez volt az, ami a durva rontáshoz vezetett.

Nem gondolta, hogy ekkora felháborodás lesz a történtek után

A rádiósok végül rácsörögtek az énekesre. Mint mondta Gáspár, “nagyon összezuhant”. Tudta, hogy nagyot hibázott.

Azért azt nem gondoltam volna, hogy a reggeli műsorotokban is erről fogunk beszélni, de én ott nagyon összezuhantam. Konkrétan nem is bírtam volna másról beszélni. Nekem ott kellett egy óra, mire picit összeszedtem magam, hogy tudjam tovább folytatni

– vallotta meg az X-Faktor mentora.

Sebestyén Balázs rákérdezett, mi történhetett, túlizgulta-e a dolgot. Az énekes elmondta, ő sem tudja, mi volt az oka, és tizenhét év alatt még nem történt ilyen vele. Azt is elmondta, hogy ha álmából is felébresztenék, akkor is tudná a dalszöveget. Szerinte azért kap ennyi kritikát, mert általában az erősségeit mutatja a nyilvánosságban.

“De egyébként már össze voltam zuhanva előtte is. Nekem ez a dal három hanggal feljebb van. Amikor feldolgoztam, három hanggal feljebb volt körülbelül. Pont azért tettem most lejjebb, mert annyira izgultam, hogy nem akarom máshogy énekelni. Annyira bennem volt a tisztelet, hogy ugyanabban a hangnemben énekeljem, ne rakjak bele semmilyen frazírt, semmilyen hajlítást. Annyira koncentráltam, hogy kihagyott egy picit az agyam. És megtörtént” – mondta.

Kapcsolódó cikk

Hogy mit szólt az emberek reakciójához, arra annyit mondott, bár picit reménykedett benne, hogy nem így történik, de igazából nincs meglepődve a kommentáradaton.

Én már tudtam, hogy nekem ott lőttek. És az az igazság, hogy megérdemlem. Ezért én vagyok a hibás, én rontottam el, senki más, én csináltam ezt, nem lehet mást hibáztatni ezért

– tette hozzá.

Az Omega is felhívta

A baki híre egyébként az Omegához is eljutott, akik meg is keresték emiatt az énekest.
Gáspár elmondása szerint az Omega menedzsere a telefonbeszélgetés során megosztotta vele, hogy ezen nevettek, illetve megköszönték a gesztust, meghatónak nevezték a menedzser.

A mentor végül kiemelte, ha az ember hibázik, el kell ismerni, amit ő is azonnal megtett. Azt is elmondta, hogy adás előtt egyébként mindig imádkozni szokott, a baki után viszont annyira összetört, hogy a hitében is elbizonytalanodott picit. Az X-Faktor fináléjában egyébként ismét mikrofont ragad majd, ám hogy mivel készül, azt nem tudták kiszedni belőle a műsorvezetők.

A korábban említett bibliai idézet posztolása után egy Apostol-dalt dolgozott fel, amit szintén feltöltött a közösségi oldalaira. 

A szám címe beszédes: A legtöbb ember ott hibázza el. Nem lehet félreérteni, az Omega-bakira reflektált a dallal.

4 - Gáspár Laci belebakizott az Omega slágerébe by Balázsék

A Hanganyagok csak teljes egészében idézhetők, részleteiben nem felhasználhatóak. Ellenkező esetben jogi következményeket von maga után! Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsora minden hét

Egy ponton kitért arra is, miszerint ha egy versenyző hibázik az X-Faktorban, akkor elküldik. Ezt megcáfolva azt mondta, nem jelent automatikus kiesést a rontás, hiszen a USNK sem teljesített mindig tökéletesen, mégis megnyerték a műsort.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet