Egy kutya elszökött a séta közben, majd beszállt egy taxiba és elutazott a reptérre.

Georgia Crewe a szokásos sétájára vitte a kutyáját, Ralph-ot a wales-i Wrexhamben, de miután egy pillanatra nem figyelt oda, mert egy másik gazdival beszélgetett, a kutyának nyoma veszett, írja24.hu.

A gazdi kétségbeesetten kereste elveszett kutyáját, felhívta az összes barátját, megosztotta különböző közösségi oldalakon a fényképét, miközben a négylábú különleges kalandba keveredett. 

Valószínűleg hazafelé tartott, mikor megpillantott egy nyitott ajtajú taxit, és úgy döntött, beugrik a járműbe. A sofőr mindenképp segíteni akart az elveszett állaton, de nem talált a nyakörvén elérhetőséget, és már megérkeztek az utasai, akiket a reptérre kellett fuvaroznia. Szerencsére a család megértő volt, így megengedték, hogy a kutya velük együtt elutazzon az állat otthonától 160 kilométerre fekvő reptérre. 

A kutya és a gazdi végül sikeresen egymásra találtak, ugyanis a fuvar után a sofőr hazasietett, és a barátnője addigra már látta Crewe posztját, és felismerte az állatot. Ralph azóta új nyakörvet is kapott, amin nem csak a gazdi adatai olvashatók, de GPS-jeladó is van benne.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet