Egy idő után még a legjobb kapcsolatok is ellaposodnak, a kezdeti izgalmak helyét átveszi a rutin és a megszokás. Ha pedig nem kaptok a fejetekhez, akkor akár át is csaphat unalomba, vagy ami még rosszabb, érdektelenségbe.
Ilyenkor jó valami extrát bevetni, új ízeket, új technikákat meghonosítani a hálószoba falai között. Hogy hogyan tedd ezt meg? Mutatjuk is!

Legyen az egész újra egy izgalmas játék!

Ha úgy érzed, hogy inkább megnézel egy részt a kedvenc sorozatodból ahelyett, hogy a pároddal az ágyban hancúrozz, akkor neked valóban szükséged lenne a Goldengate szexshop pikáns szexeszközeire!

A kedvenc film soha, de soha nem verheti kenterbe az orgazmus lehetőségét!

Távolról sem szeretnénk elvitatni az érzéseidet, sőt tudjuk, hogy előbb-utóbb mindenhol bekövetkezik ez a jelenség, de ha teszel ellene, akkor azon ritka emberek közé fogsz tartozni, akiknek sikerül felrázni a kapcsolatukat, és együtt tudnak maradni.

De mégis miben rejlik ezeknek a szexuális játékszereknek a titka?

Legfőképpen az újdonság érzése, valamint az, hogy sokkal intenzívebben tudod megélni a szexuális élményeket! Eleinte természetes, ha bátortalanok és ügyetlenek vagytok, pár használat után nemcsak, hogy belejöttök, de még az étvágyatok is visszatér.

Egyetlen testrész sem maradhat ki!

Mindenkinek megvannak a különösen érzékeny erogén zónái, amelyeket érdemes először célba venni, ha biztos sikerre pályázunk. Így ha tudod magadról, hogy neked mi okoz a legnagyobb örömöt, akkor célzottan ilyen játékszert szerezzetek be!

Ha mindig is kedvelted az intenzív élményeket, akkor egy szelíd ostorozás jól jöhet! (Jobb, mintha az aktuálisan kedvenc TV sorozatod háttérzaja közepette ostoroznátok egymást vádló szavakkal!)

Ha jólesik, amikor a popsidat kényeztetik, akkor számtalan análvibrátor, kúp és gyöngy közül válogathatsz, de ne feledd, fő a fokozatosság és a síkosítás.

A melleket sem csak kézzel vagy szájjal lehet izgatni, a mellpumpa vérbőséget okozó hatása intenzívebbé fogja tenni az élményt!

Persze a csiklót és a szeméremtestet sem érdemes parlagon hagyni, megannyi eszköz vár rád a vaginaszívó pumpától a vibrátorokig.

Vállald be!

Sokan ódzkodnak a szexuális játékszerek használatától, pedig sokkal kellemetlenebb az, amikor azok, akik egykor szerelemmel gondoltak egymásra, és alig várták, hogy hazaérve egymásnak essenek, szótlanul és reményvesztetten fekszenek egymás mellett az ágyon, és tudják, nincs tovább.

Tedd félre hát a tévhiteket, az előítéleteket, és adj egy esélyt annak, hogy újra az izgalmaké, az örömé, az élvezeté legyen a főszerep. Válogass kedvedre, próbálgasd az eszközöket eleinte egyedül, hogy megbarátkozz a gondolattal, rendeld meg online a Goldengate szexshoptól, és még a diszkrét csomagolás sem fog arról árulkodni, hogy éppen a kapcsolatotok megmentésén, felpezsdítésén munkálkodsz!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.