Egy idő után még a legjobb kapcsolatok is ellaposodnak, a kezdeti izgalmak helyét átveszi a rutin és a megszokás. Ha pedig nem kaptok a fejetekhez, akkor akár át is csaphat unalomba, vagy ami még rosszabb, érdektelenségbe.
Ilyenkor jó valami extrát bevetni, új ízeket, új technikákat meghonosítani a hálószoba falai között. Hogy hogyan tedd ezt meg? Mutatjuk is!

Legyen az egész újra egy izgalmas játék!

Ha úgy érzed, hogy inkább megnézel egy részt a kedvenc sorozatodból ahelyett, hogy a pároddal az ágyban hancúrozz, akkor neked valóban szükséged lenne a Goldengate szexshop pikáns szexeszközeire!

A kedvenc film soha, de soha nem verheti kenterbe az orgazmus lehetőségét!

Távolról sem szeretnénk elvitatni az érzéseidet, sőt tudjuk, hogy előbb-utóbb mindenhol bekövetkezik ez a jelenség, de ha teszel ellene, akkor azon ritka emberek közé fogsz tartozni, akiknek sikerül felrázni a kapcsolatukat, és együtt tudnak maradni.

De mégis miben rejlik ezeknek a szexuális játékszereknek a titka?

Legfőképpen az újdonság érzése, valamint az, hogy sokkal intenzívebben tudod megélni a szexuális élményeket! Eleinte természetes, ha bátortalanok és ügyetlenek vagytok, pár használat után nemcsak, hogy belejöttök, de még az étvágyatok is visszatér.

Egyetlen testrész sem maradhat ki!

Mindenkinek megvannak a különösen érzékeny erogén zónái, amelyeket érdemes először célba venni, ha biztos sikerre pályázunk. Így ha tudod magadról, hogy neked mi okoz a legnagyobb örömöt, akkor célzottan ilyen játékszert szerezzetek be!

Ha mindig is kedvelted az intenzív élményeket, akkor egy szelíd ostorozás jól jöhet! (Jobb, mintha az aktuálisan kedvenc TV sorozatod háttérzaja közepette ostoroznátok egymást vádló szavakkal!)

Ha jólesik, amikor a popsidat kényeztetik, akkor számtalan análvibrátor, kúp és gyöngy közül válogathatsz, de ne feledd, fő a fokozatosság és a síkosítás.

A melleket sem csak kézzel vagy szájjal lehet izgatni, a mellpumpa vérbőséget okozó hatása intenzívebbé fogja tenni az élményt!

Persze a csiklót és a szeméremtestet sem érdemes parlagon hagyni, megannyi eszköz vár rád a vaginaszívó pumpától a vibrátorokig.

Vállald be!

Sokan ódzkodnak a szexuális játékszerek használatától, pedig sokkal kellemetlenebb az, amikor azok, akik egykor szerelemmel gondoltak egymásra, és alig várták, hogy hazaérve egymásnak essenek, szótlanul és reményvesztetten fekszenek egymás mellett az ágyon, és tudják, nincs tovább.

Tedd félre hát a tévhiteket, az előítéleteket, és adj egy esélyt annak, hogy újra az izgalmaké, az örömé, az élvezeté legyen a főszerep. Válogass kedvedre, próbálgasd az eszközöket eleinte egyedül, hogy megbarátkozz a gondolattal, rendeld meg online a Goldengate szexshoptól, és még a diszkrét csomagolás sem fog arról árulkodni, hogy éppen a kapcsolatotok megmentésén, felpezsdítésén munkálkodsz!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.

Joyful aged woman looking at her beloved man

Hogyan éled majd meg a nyugdíjas éveket?

A nyugdíjas éveink során számos kihívással kell majd szembenéznünk. Idős korunkra már több lesz az egészségügyi problémánk, de nem szabad mindig csak a negatívumokra koncentrálni!

https-_www.geminiduo.hu_ - 2022 december - Cikk3

Stílusos kádtöltő csaptelepek

Lakásfelújítás vagy építés alkalmából talán nem a legfontosabb kérdések között szokott szerepelni a fürdőszoba kialakítása, pedig ez az a helyiség, ahol minden napunk kezdődik és végződik, ahol pihenhetünk és feltöltődhetünk és amely helyiség jelentősége messze túlmutat azon, miszerint csak a tisztálkodás helyszíne legyen.