Számtalan infografika, könyv, magazin, közösségi média oldal született már a környezetvédelem témakörében, amelyek egyre hangosabban és radikálisabban próbálják felhívni az emberiség figyelmét a rájuk leselkedő veszélyre. Ha ugyanis mindent ugyanúgy teszünk tovább, ahogy eddig is, akkor a klímakatasztrófa elkerülhetetlenné válik.

Itt jön képbe a kérdés: te mennyi mindent teszel meg a saját magad szintjén, hogy minél jobban csökkentsd az ökológiai lábnyomod? Félre ne értsd, nem szeretnénk vegán önellátóvá alakítani, csupán arra szeretnénk jelen írásunkkal felhívni a figyelmed, hogy számos olyan terület akad, ahol tudsz tenni a bolygóért, csak még talán nem tudtad, hogy itt is van lehetőség.

Ilyen terület például az elektronikai cikkek vásárlása, amelyek akárhonnan is nézzük, nélkülözhetetlenné váltak az életünkben. Ám ha a Greenlaptop.hu használt elektronikai cikkei mellett teszed le a voksod, sok mindenki jól jár vele.

Jól jár vele a bolygónk!

Sorra érkeznek a rémisztő hírek az óceánokon úszó szemétszigetekről, elképzelhetetlenül és megfoghatatlanul hatalmas számokat írnak, amikor szemétkupacokról, elektronikai hulladékokról cikkeznek, és figyelmeztetnek arra, mennyi káros anyagot bocsátanak a levegőbe a hulladékégetők, hiszen a számítógép különféle tartozékai nem igazán újrahasznosíthatók! Vagy mégis?

Hiszen erről szól a Greenlaptop.hu küldetése: a megunt, lecserélt, leselejtezett monitorokat, laptopokat és számítógépeket megvizsgálják, a hibáikat diagnosztizálják, megjavítják, tesztelik, és ha ugyanúgy működnek, mint a vadonatúj példányok, akkor zöld utat kapnak, és mehetnek is a webshop virtuális polcaira.

Jól jársz vele te!

Bármilyen hihetetlen, egy használt elektronikai cikk is lehet pont annyira jó, mint a teljesen új. Fontos azonban, hogy kitől vásárolsz, így semmiképpen sem ajánlott magánszemélyektől venni, sokkal inkább hivatalos kereskedésekből, ahol több évre szóló garanciát is adnak, mindezt az eredeti ár töredékéért.

Ami pedig még nagyszerűbb, hogy nem kell lemondanod a kedvenc márkádról sem, hiszen az összes neves számítástechnikai márka képviselteti magát a használt cikkek kínálatában.

Neked mire van most szükséged? Nézz körül, és vásárolj környezettudatosan!

Jól jár vele az üzlet!

Ez talán nem is meglepő, hiszen minden vállalkozás a profitért harcol. Csakhogy jelen esetben nemcsak anyagilag jár jól a vásárlásoddal az üzlet, hanem továbbra is fenn tudja tartani magát, és tud küzdeni a fenntartható elektronikai eszközökért. Távoli jövőkép, de mindenképpen nemes cél, hogy minél több emberhez eljusson a használt monitorok, laptopok és számítógépek híre, hiszen ezzel rengeteg káros hulladéktól mentik meg a Földet és a távoli, szegényebb országok lakosságát, ahova mint tudjuk, a legtöbb veszélyes hulladékot szállítják.

Tégy te is az ellen, hogy a káros körforgás jóvá váljon, vásárolj használt elektronikai cikkeket!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.