Gregor Bernadett a mai napig tagadja azt a pletykát, miszerint kapcsolata volt Zámbó Jimmy-vel, de az énekes fia azt állítja, saját szemével látta.

Zámbó KrisztiánBlikknek erősítette meg, hogy biztosan tudja, Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett között több volt, mint barátság.

Ez egy nyílt titok volt mindig is. Apunak több nőügye volt, és sok esetben tartott egyszerre több vasat a tűzben. Gregor Bernivel nagyjából akkor ismerkedhetett meg édesapám, amikor egy közös duettet írt

– mesélte. A legendás énekes fia korábban már Lakatos Levente podcastjában is beszélt arról, hogy szerelmi viszony volt az énekes és a színésznő között. 

Ő tagadja ezt a dolgot, de én a saját szememmel láttam, hogy egyszer Gregor Bernadett-tel együtt volt apu

– jelentette ki. Azt, hogy pontosan mit látott, nem akarta részletezni, ahogy azt sem, hogy Gregor miért tagadja a mai napig a viszonyt.

Apu sosem rejtette véka alá a nőügyeit, mindig tudtam, hogy kivel vagy kikkel van viszonya. Volt olyan barátnője, aki gyerekkoromban elkísért apuval a játszótérre, de Bernivel is jó volt a viszonyom, ha találkoztam vele, mindig elcsevegtünk arról, hogy kivel mi újság

– tette hozzá. 

Zámbó-Jimmy-Gregor-Bernadett
Zámbó Jimmy És Gregor Bernadett Titkolták A Románcukat / Fotó: Ringier Archívum
“Vele egyébként még egy fotó is készült, amin apuval csókolóznak. Ezért sem értem, hogy miért tagadja a történteket.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet