Az otthonunk védelme mindig is központi kérdésnek számított, s ez ma sincs másképp. Amennyiben gyorsan és egyszerűen szeretnénk riasztót telepíteni, könnyedén megtehetjük, akár vezetékek nélkül is.

Vezeték nélküli, gyors megoldások

A Metroman.hu vezeték nélküli riasztóival és kiegészítő termékeivel akár mi magunk is magasabb szintre emelhetjük a biztonságot. Választhatunk akár komplett szettet is, amelyben minden azonnal rendelkezésre áll, amire szükségünk lesz a feladat kivitelezéséhez. Nem hiányozhatnak a nyitás- és mozgásérzékelők, valamint a távirányító és a szintén vezeték nélkül funkcionáló sziréna sem.

Ezek a vezeték nélküli riasztók ráadásul képesek figyelmeztetést is küldeni a mobiltelefonunkra, amennyiben problémát észlelnek. A rendszer Wifin keresztül vezérelhető, az okostelefon szempontjából pedig mindössze egy ingyenes és egyszerűen letölthető applikációt igényel az, hogy ezt meg tudjuk valósítani. Ezt követően akár a mobilunk segítségével is ki- és bekapcsolhatóvá válik a rendszer, s igény szerint arra is lehetőségünk nyílik, hogy időzítést állítsunk be. Amennyiben okosotthon rendszerhez szeretnénk kapcsolni, az sem jelent akadályt.

Miért előnyös a mobiltelefonos applikáció?

Értelemszerűen a legnagyobb pozitív hozadéka a mobillal történő vezérlésnek az, hogy távolról is tudjuk irányítani a riasztót. A telefonra érkező riasztásoknak köszönhetően ráadásként mindig a lehető leggyorsabban tudunk reagálni az otthonunkban történtekre. Ha messze vagyunk, értesíthetjük a szomszédokat vagy a rendőrséget is, így elkerülhetjük azt, hogy hazatérve komolyabb károkkal kelljen szembesülnünk, mert kipakolták az egész lakást.

Hogyan érdemes riasztót választani?

Amennyiben fontos szempont a gyors és egyszerű telepítés, valamint nem akarunk a későbbiekben a vezetékek elrejtésével, s az ehhez kapcsolódó utómunkálatokkal foglalatoskodni, akkor válasszunk vezeték nélküli készüléket és modulokat. Ez azért is előnyös, mert a kábelek elvágása, mint a riasztó hatástalanítása egész egyszerűen lehetetlenné válik. Mielőtt döntenénk, feltétlenül ellenőrizzük, hogy az adott rendszerbe hány darab érzékelőt és távirányítót tudunk csatlakoztatni.

Érdemes alaposan megfontolni, s természetesen megtervezni, hogy mely nyílászárókra, valamint melyik pontokra szeretnénk telepíteni az érzékelőket, hogy minél teljesebb legyen a védelem. Ha ez megvan, akkor ezen számokkal már el tudjuk dönteni, hogy melyik típusú riasztót, illetve szettet szeretnénk beszerezni. További fontos kérdés lehet a vásárlás előtt, hogy megfelel-e számunkra a Wifin keresztüli kommunikáció, avagy szeretnénk, ha a 4G GSM kapcsolat is elérhető opció lenne.

Áramszünet esetén sem kell aggódni, hiszen ilyenkor sem maradunk védelem nélkül. A beépített akkumulátor segítségével minden helyzetben garantáltan működőképes rendszer fogja biztosítani otthonunk védelmét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-_pcarena.hu_ - 2023 szeptember - Cikk12

Tippek nyomtató választásához

Egy nyomtató választásához bárkinek elkelhet a segítség, főleg, ha nincs is képben a típusokkal, a technológiával, és azt sem tudja, hol kellene belekezdenie.

cebdon.com - 2023 szeptember - LinkMarketing - 1

Barát vagy ellenség?

A sajtóban és a köznyelvben hosszú ideje folyik a vita a kender egészségügyi felhasználásáról.

https-egerallas.hu - 2023 szeptember - Cikk1

Fontos szempontok az álláskereséshez

Abban az esetben, ha szeretnénk már az első héten elkerülni a nehézségeket az új munkahelyünkön, akkor tanácsos már az álláskeresést is egy bizonyos szempontrendszer alapján véghez vinni.

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.