Fiatalok százai Gucci-modellként pózolnak a TikTokon 

Nem mindenkinek van szüksége szerződésre ahhoz, hogy modell lehessen. A TikTok videómegosztó közösségi oldalon egyre több fiatal pózol úgy, hogy akár a legmenőbb Gucci-kampányokban is megállnák a helyüket. 

Modellek a neten

Ugyan Alessandro Michele nem tartott még nyílt castingot, de a TikTok videómegosztó közösségi oldalon végigsöpört új trend talán meghozza ehhez a divatguru kedvét. 

gucci modell e1598438060903
Gucci modellek / Fotó: Getty Images

A #GucciModelChallenge keretein belül fiatalok százai kotortak gardróbjuk legmélyére, hogy a kihívás utasításai szerint magukra öltsenek egy véletlenszerűen kiválasztott garbót, egy hozzá nem illő inget és egy mellényt. A réteges öltözék ugyanis fontos. 

Trendet trend követ

A recept a modelléváláshoz a továbbiakban is ilyen egyszerű. Érdemes beszereznünk egy élénk színű dzsekit, esetleg egy ütős mintában pompázó kabátot. Jöhet a nadrág és rá egy szoknya, a fejre egy kendő és napszemüveg, írja a Dazeddigital.

No Title

No Description

Ezt követően érdemes felvenni azokat a kissé extrém, kifacsart pózokat, amiket a divatház kampányainál tapasztalhattunk. Ha pedig a Gucci egyik idei kampányához igazodnánk, őzikékkel és sündisznókkal népszerűsíthetjük pályafutásunk kezdő lépéseit. 

A nőiesség fontosabb a ruhaméretnél – Új trend terjeng a TikTok-on

A Style Not Size TikTok-kihívás kiváló példája annak, hogy a stílusos nőiesség nem a ruhaméretekben, sokkal inkább az egyediségen és a nőiességen alapul.

És ha ugyan a TikTok népszerűsége az Egyesült Államokban veszélybe került, számos más elgondolkodtató vagy kreatív trenddel találhatjuk szembe magunkat az oldalon. Egy másik kihívás keretein belül felhasználók tömegei világítottak rá a nőket ért egészségügyi megkülönböztetésre. De egy egységes kézjel segítségével a családon belüli erőszak is másokkal tudatható. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból