Követem Design Fiatalok százai Gucci-modellként pózolnak a TikTokon 

Fiatalok százai Gucci-modellként pózolnak a TikTokon 

Promóció

Nem mindenkinek van szüksége szerződésre ahhoz, hogy modell lehessen. A TikTok videómegosztó közösségi oldalon egyre több fiatal pózol úgy, hogy akár a legmenőbb Gucci-kampányokban is megállnák a helyüket. 

Modellek a neten

Promóció
- Advertisement -

Ugyan Alessandro Michele nem tartott még nyílt castingot, de a TikTok videómegosztó közösségi oldalon végigsöpört új trend talán meghozza ehhez a divatguru kedvét. 

Gucci modellek / Fotó: Getty Images

A #GucciModelChallenge keretein belül fiatalok százai kotortak gardróbjuk legmélyére, hogy a kihívás utasításai szerint magukra öltsenek egy véletlenszerűen kiválasztott garbót, egy hozzá nem illő inget és egy mellényt. A réteges öltözék ugyanis fontos. 

Trendet trend követ

A recept a modelléváláshoz a továbbiakban is ilyen egyszerű. Érdemes beszereznünk egy élénk színű dzsekit, esetleg egy ütős mintában pompázó kabátot. Jöhet a nadrág és rá egy szoknya, a fejre egy kendő és napszemüveg, írja a Dazeddigital.

This one is out from my comfort zone and it’s really fun #fyp #guccimodel #guccimodelchallenge #foryoupage #modest #tiktokfashion

citraamr (@citraamr) has created a short video on TikTok with music original sound. | This one is out from my comfort zone and it’s really fun #fyp #guccimodel #guccimodelchallenge #foryoupage #modest #tiktokfashion

Ezt követően érdemes felvenni azokat a kissé extrém, kifacsart pózokat, amiket a divatház kampányainál tapasztalhattunk. Ha pedig a Gucci egyik idei kampányához igazodnánk, őzikékkel és sündisznókkal népszerűsíthetjük pályafutásunk kezdő lépéseit. 

A nőiesség fontosabb a ruhaméretnél – Új trend terjeng a TikTok-on

A Style Not Size TikTok-kihívás kiváló példája annak, hogy a stílusos nőiesség nem a ruhaméretekben, sokkal inkább az egyediségen és a nőiességen alapul.

És ha ugyan a TikTok népszerűsége az Egyesült Államokban veszélybe került, számos más elgondolkodtató vagy kreatív trenddel találhatjuk szembe magunkat az oldalon. Egy másik kihívás keretein belül felhasználók tömegei világítottak rá a nőket ért egészségügyi megkülönböztetésre. De egy egységes kézjel segítségével a családon belüli erőszak is másokkal tudatható. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3