Követem Közélet Gulyás Márton és stábja lebuktatta a közmédiát

Gulyás Márton és stábja lebuktatta a közmédiát

Promóció

Gulyás Márton és stábja a Partizán YouTube-csatornáján rántotta le a leplet a kormánymédia egyik zászlóshajója, a közmédia rendszeréről.

Promóció
- Advertisement -

A politikai aktivista, Gulyás Márton a slejm nevű YouTube-csatornáját a 2018-as parlamenti választások óta Partizán néven futtatja. Jobbára közéleti témákat vesz górcső alá, mint például hogyan volt ellenzékben a Fidesz 2002 és 2010 között.

Gulyás Márton, politikai aktivista, a Partizán YouTube-csatorna alapítója / Fotó: Bielik István / 24.hu

De Gulyás volt az, aki oknyomozás után felfejtette a kamupártokat, amelyek Seres Máriához és köréhez köthetők.

Ezúttal a kormánymédia egyik zászlóshajóját, a közmédia rendszerét buktatta le. Bár aligha lep meg valakit, de legalább újabb bizonyíték van arra, miként működik a propaganda.

Gulyás Márton aktivistát úgy vonják vád alá, hogy nem is értesítik / ContextUs

Gulyás Márton aktivistának, kulturális kurátornak újfent bírósági tárgyaláson kell részt vennie. Azonban erről ő nem kapott semmiféle hivatalos értesítést postai úton, hanem a sajtóból tudta meg, hogy egyébként II. rendű vádlottként került megnevezésre, csoportos garázdaság vétke miatt. Joggal tehetjük fel a kérdést: hogyan történhet meg ma Magyarországon, hogy nem küldi ki a bíróság a hivatalos levelet a tájékoztatásról?

Két e-mailt mutatnak a videóban. Az egyikben a kormány bejelentése után, a nyugdíjasoknak küldött rezsiutalványokról keresnek hálás nyilatkozókat.

Tehát nem megkérdeznék a nyugdíjasokat, mi a véleményük róla. Ellenkezőleg: kifejezetten csak olyanokat keresnek, akik örülnek a kormány intézkedésének.

A másik emailben pedig olyan méhészeket kerestek, akik dicsérik az új, kormányzati támogatást.

A középiskolás Nagy Blanka legyőzte a kormánymédia zászlóshajóit

Elvesztette jogerősen a Lokál után az Origo kiadója, a New Wave Media Group azt a sajtópert a Fővárosi Ítélőtáblán, amit Nagy Blanka indított a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó kormányközeli honlap ellen. nagy blanka per, nagy blanka origo,

Az emaileket Hóbor Katinka küldte, őt viszont sehol sem említik az MTVA felületein, ezért a Partizán felhívta az emailek végén lévő telefonszámot. Így jutottak el Pető Bianka MTVA-s műsorvezetőn keresztül Hóbor Katinkához.

Bizonyíték: így manipulálják a híreket közpénzből!

Több leleplező/oknyomozó anyagot szeretnél látni? Akkor szállj be akár csak havi 300 Forinttal a finanszírozásunkba! http://patreon.com/slejmshow

Ő volt az, aki megerősítette, az aznapi anyaghoz már nem kell ilyen ember, de még hatszor elő fogják szedni a témát, és kell majd ilyen nyilatkozó.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3