Jenna Clark nem tartja magát éretlennek, mert naponta érdeklődik a szülei felől, szerinte ez a legkevesebb, amit tehet.
Jenna Clark minden áldott nap felhívja a szüleit, bár sokan ezt furcsának találják.
A Metro azt írja, hogy a 23 éves lány pár éve még csak elvétve kereste a szüleit, minden akkor változott meg, amikor egyetemre ment 19 évesen.
“Kezdetben nagyon nehezen tudtam barátokat szerezni az egyetemen, néha napokig nem beszéltem senkivel” – mondta a jelenleg Orlandóban élő Clark.
A lány magányosnak érezte magát, ezért elkezdte aktívabban keresni a szüelit. Azóta eltelt négy év, de Clark egy napot sem hagyott ki, hogy beszéljen a New Yorkban élő szüleivel.

Kapcsolódó cikk

“Folytattam, mert szeretem őket, és tényleg őszintén érdekel, hogy hogyan telnek a napjaik, mivel foglalkoznak” – mesélte.
Elmondása szerint édesapját általában azért keresi, hogy megkérdezze a napjáról, és arról, hogy van-e valami tanácsa vagy útmutatása számomra, anyukájának pedig mesélni szokott a legfrissebb TikTok-videókról, illetve vele egyeztet a családi ünnepségekről.
Clark sokszor megkapja, hogy gyerekes, amiért ennyire függ a szüleitől.

Kapcsolódó cikk

Szerinte azonban a hívásoknak semmi közük a felnőtté válásához.
“Ez nem a gyengeség vagy az éretlenség jele. Az ember továbbra is független tud maradni, közben érzelmi támogatást kérhet a családjától – ha jó a kapcsolatuk velük. A szüleim nagyon sokat tettek értem egész életemben. A legkevesebb, amit tehetek, hogy felveszem a telefont néhány percre!” – érvelt a lány.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet