Neked mi jut eszedbe először, ha egy gyerekszobára gondolsz? Mi van a lelki szemeid előtt, ha a te gyermekednek szeretnél szobát tervezni? Hogyan érdemes vajon hozzáfogni? Milyen elemek szolgálhatnak kiindulópontként? Egyáltalán hogyan álljunk neki a feladatnak?

Kiinduló szempontok a tervezés során

Gondoljuk át, hogy mit szeretnénk igazán! Például fontosak-e számunkra a modern divattrendek vagy már eleve van a fejünkben egy kész kép, amelyet meg szeretnénk valósítani? Gondolkodtunk-e azon, hogy mekkora szerepet szánnánk a szekrényeknek, hogy milyen tárolási megoldásokat szeretnénk alkalmazni?
Szeretnénk, ha a szoba egyszerre szolgálná a pihenést és a játékot? Akarjuk, hogy hangulatában passzoljon otthonunk többi részéhez vagy inkább valami egészen egyedi mesevilágot próbálnánk megvalósítani?

Ha bizonytalanok vagyunk abban, hogy merre induljunk…

Ha bizonytalanok vagyunk abban, hogy merre induljunk, az is nagyon jó ötlet lehet, ha egyetlen meghatározó elemet választunk ki, s ha rátalálunk valami igazán szépre, akkor ahhoz igazítjuk az egész szoba hangulatát.
Erre tökéletes megoldást jelent minden olyan elem, amely hangsúlyos szerepet játszhat a térben. Éppen ezért jó ötlet, ha tapétát választunk elsőnek.

A babyberry.hu tapétái rengeteg inspirációval fognak neked segíteni, még akkor is, ha teljesen tanácstalanul állsz ebben a pillanatban az üres papír fölött. Tarts velünk, és nézzük meg, hogy milyen ötleteket meríthetsz a gyönyörűbbnél gyönyörűbb tapétákból!

A legizgalmasabb vagy a legszebb minta tetszik?

Gondolkodtál azon, hogy szeretnél-e egy kis természetet is csempészni a gyerekszobába? A Lilipinso különleges tapétái között találsz letisztul erdőt, amely harmonikus hátteret biztosít szinte bármilyen ötlet megvalósításához.
Válogathatunk a szebbnél szebb levélminták között, fekete-fehérben vagy zöldben, szépséges virágokkal díszítve vagy kedves állatokkal elrejtve. Visszarepülhetünk a dínók korába vagy a szobába varázsolhatjuk magát a dzsungelt is.
A természetes, illetve állatos hátterekhez jól mutatnak a természetben is megtalálható színek, a drappok, a barnák, s megjeleníthető az idei év nagy trendszíne, a zöld is. Válassz hozzá zöld színű Adamo hintát vagy egy szép zöld Jupiduu szobai csúszdát a tökéletes végeredményért!
A geometrikus minták is nagy reneszánszukat élik, ezért tökéletes választás lehet, amelyhez könnyen egyensúlyt teremthetsz a tapétán megjelenő színekkel is. A végeredmény egyszerre lesz harmonikus és játékos.
Egy kellemes csillagos háttérrel szinte minden jól mutat, ezért nagy teret biztosít a bútorok és a párnák, takarók kiválasztásában. A kiskacsás háttérhez remekül mutat néhány napsárga kiegészítő, s egészen biztos, hogy nem lesz ugyanilyen gyerekszoba minden második szomszédnál. Zebrák, gombák, tengeri élővilág vagy vidám nyuszik? A választék igazán hatalmas, engedj a kísértésnek, és engedd szabadon a fantáziádat!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpssocialwings.hu - 2023 május - Cikk4

Így állítsd be a Facebookon az üzleti oldalad!

A Facebook az egyik legnagyobb közösségi média platform, amelynek segítségével a vállalkozások és az ügyfelek egymással kommunikálhatnak, és az üzleti tevékenységek promóciója is lehetséges rajta igencsak nagy hatékonysággal.

https-csingiling.hu - 2023 május - Cikk1

A megfelelő babaágy kiválasztása

Akár a hálószobátokban, akár egy külön helyiségben alszik majd a hamarosan megszületendő csecsemőtök, a megfelelő kiságy elengedhetetlen a jó (és biztonságos) alvási szokások kialakításához.

https-__www.curver.hu_ - 2023 május - Cikk6

Rendszerezz nagyszerű műanyag dobozokkal!

Téged is zavar az otthonodban a rendetlenség és a számtalan, nem helyén lévő dolog, és úgy érzed, eleged van a rend érdekében folytatott szüntelen harcból? Nem vagy vele egyedül!

https-__www.buywatch.hu_ - 2023 április - Cikk1

Hogyan válassz alkalmi órát?

Egy alkalmi karóra kiválasztását semmiképpen sem szabad elsietni, mivel ez a darab sok mindent elárulhat a külvilágnak a stílusodról.

https-__ujhazbodrogi.hu_ - 2023 április - Cikk3

Az öntözés kulcsfontosságú kérdés a kertben

Az éltető víz nélkül hiába ültetünk csodás növényeket és vetünk fűmagot a kertben, nem fogjuk tudni megőrizni a szépségüket, a nyári forróság és száraz időszakok alatt pedig szinte felperzselődik a növényzet.