Neked mi jut eszedbe először, ha egy gyerekszobára gondolsz? Mi van a lelki szemeid előtt, ha a te gyermekednek szeretnél szobát tervezni? Hogyan érdemes vajon hozzáfogni? Milyen elemek szolgálhatnak kiindulópontként? Egyáltalán hogyan álljunk neki a feladatnak?

Kiinduló szempontok a tervezés során

Gondoljuk át, hogy mit szeretnénk igazán! Például fontosak-e számunkra a modern divattrendek vagy már eleve van a fejünkben egy kész kép, amelyet meg szeretnénk valósítani? Gondolkodtunk-e azon, hogy mekkora szerepet szánnánk a szekrényeknek, hogy milyen tárolási megoldásokat szeretnénk alkalmazni?
Szeretnénk, ha a szoba egyszerre szolgálná a pihenést és a játékot? Akarjuk, hogy hangulatában passzoljon otthonunk többi részéhez vagy inkább valami egészen egyedi mesevilágot próbálnánk megvalósítani?

Ha bizonytalanok vagyunk abban, hogy merre induljunk…

Ha bizonytalanok vagyunk abban, hogy merre induljunk, az is nagyon jó ötlet lehet, ha egyetlen meghatározó elemet választunk ki, s ha rátalálunk valami igazán szépre, akkor ahhoz igazítjuk az egész szoba hangulatát.
Erre tökéletes megoldást jelent minden olyan elem, amely hangsúlyos szerepet játszhat a térben. Éppen ezért jó ötlet, ha tapétát választunk elsőnek.

A babyberry.hu tapétái rengeteg inspirációval fognak neked segíteni, még akkor is, ha teljesen tanácstalanul állsz ebben a pillanatban az üres papír fölött. Tarts velünk, és nézzük meg, hogy milyen ötleteket meríthetsz a gyönyörűbbnél gyönyörűbb tapétákból!

A legizgalmasabb vagy a legszebb minta tetszik?

Gondolkodtál azon, hogy szeretnél-e egy kis természetet is csempészni a gyerekszobába? A Lilipinso különleges tapétái között találsz letisztul erdőt, amely harmonikus hátteret biztosít szinte bármilyen ötlet megvalósításához.
Válogathatunk a szebbnél szebb levélminták között, fekete-fehérben vagy zöldben, szépséges virágokkal díszítve vagy kedves állatokkal elrejtve. Visszarepülhetünk a dínók korába vagy a szobába varázsolhatjuk magát a dzsungelt is.
A természetes, illetve állatos hátterekhez jól mutatnak a természetben is megtalálható színek, a drappok, a barnák, s megjeleníthető az idei év nagy trendszíne, a zöld is. Válassz hozzá zöld színű Adamo hintát vagy egy szép zöld Jupiduu szobai csúszdát a tökéletes végeredményért!
A geometrikus minták is nagy reneszánszukat élik, ezért tökéletes választás lehet, amelyhez könnyen egyensúlyt teremthetsz a tapétán megjelenő színekkel is. A végeredmény egyszerre lesz harmonikus és játékos.
Egy kellemes csillagos háttérrel szinte minden jól mutat, ezért nagy teret biztosít a bútorok és a párnák, takarók kiválasztásában. A kiskacsás háttérhez remekül mutat néhány napsárga kiegészítő, s egészen biztos, hogy nem lesz ugyanilyen gyerekszoba minden második szomszédnál. Zebrák, gombák, tengeri élővilág vagy vidám nyuszik? A választék igazán hatalmas, engedj a kísértésnek, és engedd szabadon a fantáziádat!

Top sztorik a rovatból

casino lv bet

A legjobb módja az idő eltöltésének a gépeden/laptopodon otthon

Voltál már olyan helyzetben, hogy csak ülsz otthon, és nincs semmi dolgod? Mindannyiunknak voltak már olyan napjai, amikor mindenféle tevékenységet szeretnénk végezni, de nincs határozott elképzelésünk arról, hogy pontosan mi is tudna minket szórakoztatni. Szerencsére úgy döntöttünk, hogy cselekszünk abban a bizonyos témában, és adunk egy kis listát azokról a dolgokról, amelyeket a laptopodon vagy a számítógépeden csinálhatsz, és amelyekkel elütheted az időt, és hosszabb ideig elszórakoztathatod magad.

online kaszinó ultrasportsbet

8 alig ismert kaszinó Európában

Ha a 2020-as évvel kapcsolatban szókapcsolati játékot játszanánk, valószínűleg nem a “szerencsés” lenne az első dolog, ami eszünkbe jutna.

https-__biborfestek.hu_ - 2022 május - Cikk1

Miért érdemes klórkaucsuk bevonatot használni?

Vannak olyan helyszínek, ahol a külső hatások nagy veszélyt jelentenek a falakra nézve. Gondolunk itt például a vízre vagy a savas oldatokra. Ezek ellen védekeznünk kell, hogy meg tudjuk óvni a falfelületek épségét, tartósságát.

mesescuccok.hu - 2022 május - LinkMarketing - 2

A jó tolltartó 4 legfontosabb ismérve

Iskolakezdés előtt, főként az elsősök esetében komoly dilemma nemcsak a megfelelő iskolatáska, de a jó tolltartó kiválasztása is, egyrészt az óriási választék miatt, másrészt mert nem tudjuk, milyen szempontok alapján válasszunk.

https-__alphadenthigienia.hu_ - 2022 május - Cikk4

Gondolkozzunk környezetbarát termékekben cégeknél, intézményeknél is

Ma már számos környezetbarát termék megtalálható a piacon. Sokszor hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ezeket csak saját, személyes felhasználásra gyártják, pedig nem! Minden ilyen termék alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségben, cégeknél, közintézményekben, kórházakban is használjuk őket. Sőt, a fenntarthatóság jegyében egyre inkább ajánlott is ebbe az irányba fordulni.

https-__multiyacht.hu_ - 2022 május - Cikk1

Luxuspihenés egy hajón

Azok számára, akiknek fontos a megfelelő vízi kikapcsolódás, ideális választásnak bizonyulhatnak a Cobrey Yachts elegáns és sportos hajói. A nagyszerű kivitelezésnek köszönhetően nemcsak a yachtok látványa, de az utazási élmény is lenyűgöző.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet