Miért kell gyerekszőnyeg a kicsi szobájába?

A világ legvarázslatosabb szőnyegei a városi térképet ábrázoló szőnyegek, amelyeket gyereknek találtak ki, és még a szülők is szívesen játszanak rajta autósat, várososat.
Bizonyára emlékszel még gyerekkorodból, hogy mennyi szép, varázslatos és izgalmas kalandot játszottál végig naphosszat a gyerekszobában. Abban az esetben, ha nem volt gyerekszőnyeged, akkor kitaláltál magadnak egyedi tájakat, városokat, és a “terepasztalon” kalandoztál reggeltől estig.
Ha szeretnéd, hogy gyermeked ugyanezeket a csodálatos élményeket élje át és gyorsan fejlődjön, tanuljon, legyen térlátása, fantáziája, akkor szerezz be egy gyerekszőnyeget. Nemcsak puha, barátságos, színes, mintás, hanem készségfejlesztő is.
A gyermekek fantáziája elég dús ahhoz, hogy megtöltsenek bármilyen teret élettel és kalandos történetekkel. Ezért segítsd a csöppséget egy mesebeli várostérképet ábrázoló szőnyeggel, hogy megélhesse a Teremtés csodáját már pici korban is. De a játék nem minden. Ne hagyd egyedül játszani a szőnyegen, társulj te is. Légy újra gyermek, és engedd meg magadnak, hogy ott a gyerekszőnyegen te is része légy a kalandoknak!

Mire jó a gyerekszőnyeg?

A készségfejlesztés és a napi rutin kialakításában segítőtárs lehet egy mintás, színes gyerekszőnyeg. Nemcsak a padlót szigeteli és tartja meg a kellemes meleget, hanem a gyermekedet is leköti, szórakoztatja, a játékának szerves részévé válik.

Gyerekek játszótere otthon

Ha nincs lehetőségünk kiengedni a gyermeket az udvarra, vagy valamilyen okból a délutáni csendes pihenőt ébren tölti a csöppség, akkor biztassuk, hogy játsszon a szőnyegen. Engedje szabadjára a fantáziáját, és építsen várost, töltse meg élettel a szőnyegen látható mintákat. Autózzon, babázzon vagy akármilyen más játékkal töltse ki szabadidejét.

A Homelux-nál megtaláltuk azokat a gyerekszőnyegeket, amelyek ideálisak egy gyerekszoba díszítésére, és a gyermekek készségeit is megfelelőképpen fejlesztik. Ha szeretnél minőségi kivitelt kitűnő ár-érték aránnyal, akkor rendelj a webáruházból könnyen, kényelmesen.

Miért szeretik a gyerekek a játékos szőnyeget?

A gyermekek minden játék alkalmával egy új világot teremtenek maguknak, amiben a jellemük fejlődhet, és alaposabban alakulhat ki bennük a magabiztosság, érzelmi érettség. A városi mintázat vagy akár a nonfiguratív, virágos vagy egyéb minták is serkenthetik a gyermek kreativitását. Figyeljünk a gyermekünk lelki, szellemi fejlődésére, és támogassuk olyan játékokkal, eszközökkel, amelyek kiegészítik a fejlődését és támogatják őt a haladásban.

Legyen öröm a játék a gyerekszőnyegen

Ha azt tapasztalod, hogy a gyermeked unatkozik, vagy nem találja fel magát, akkor szánj rá 5-20 percet, hogy beindítsd a fantáziáját. A pihe-puha szőnyegen ülj le mellé, és kezdj el egy történetet mesélni. Meglátod, hogy a gyermekben egyből fellángol a kalandvágy, és színesebbnél színesebb történetekkel fogja kiegészíteni a tiédet. Jó játékot kívánunk!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

https-__flexibill.hu_ - 2021 november - Cikk1

Előre fizetünk – Mindent a digitális faktoringról

A mai rohanó és digitális világban az idő még inkább pénz, és egy banki szolgáltatás, ami nem intézhető mobilról egy app segítségével, kőkorszakinak tűnik, és nem képes megszólítani a feltörekvő generációkat.

Nincs több cikk