A világ legvarázslatosabb szőnyegei a városi térképet ábrázoló szőnyegek, amelyeket gyereknek találtak ki, és még a szülők is szívesen játszanak rajta autósat, várososat.
Bizonyára emlékszel még gyerekkorodból, hogy mennyi szép, varázslatos és izgalmas kalandot játszottál végig naphosszat a gyerekszobában. Abban az esetben, ha nem volt gyerekszőnyeged, akkor kitaláltál magadnak egyedi tájakat, városokat, és a “terepasztalon” kalandoztál reggeltől estig.
Ha szeretnéd, hogy gyermeked ugyanezeket a csodálatos élményeket élje át és gyorsan fejlődjön, tanuljon, legyen térlátása, fantáziája, akkor szerezz be egy gyerekszőnyeget. Nemcsak puha, barátságos, színes, mintás, hanem készségfejlesztő is.
A gyermekek fantáziája elég dús ahhoz, hogy megtöltsenek bármilyen teret élettel és kalandos történetekkel. Ezért segítsd a csöppséget egy mesebeli várostérképet ábrázoló szőnyeggel, hogy megélhesse a Teremtés csodáját már pici korban is. De a játék nem minden. Ne hagyd egyedül játszani a szőnyegen, társulj te is. Légy újra gyermek, és engedd meg magadnak, hogy ott a gyerekszőnyegen te is része légy a kalandoknak!

Mire jó a gyerekszőnyeg?

A készségfejlesztés és a napi rutin kialakításában segítőtárs lehet egy mintás, színes gyerekszőnyeg. Nemcsak a padlót szigeteli és tartja meg a kellemes meleget, hanem a gyermekedet is leköti, szórakoztatja, a játékának szerves részévé válik.

Gyerekek játszótere otthon

Ha nincs lehetőségünk kiengedni a gyermeket az udvarra, vagy valamilyen okból a délutáni csendes pihenőt ébren tölti a csöppség, akkor biztassuk, hogy játsszon a szőnyegen. Engedje szabadjára a fantáziáját, és építsen várost, töltse meg élettel a szőnyegen látható mintákat. Autózzon, babázzon vagy akármilyen más játékkal töltse ki szabadidejét.

A Homelux-nál megtaláltuk azokat a gyerekszőnyegeket, amelyek ideálisak egy gyerekszoba díszítésére, és a gyermekek készségeit is megfelelőképpen fejlesztik. Ha szeretnél minőségi kivitelt kitűnő ár-érték aránnyal, akkor rendelj a webáruházból könnyen, kényelmesen.

Miért szeretik a gyerekek a játékos szőnyeget?

A gyermekek minden játék alkalmával egy új világot teremtenek maguknak, amiben a jellemük fejlődhet, és alaposabban alakulhat ki bennük a magabiztosság, érzelmi érettség. A városi mintázat vagy akár a nonfiguratív, virágos vagy egyéb minták is serkenthetik a gyermek kreativitását. Figyeljünk a gyermekünk lelki, szellemi fejlődésére, és támogassuk olyan játékokkal, eszközökkel, amelyek kiegészítik a fejlődését és támogatják őt a haladásban.

Legyen öröm a játék a gyerekszőnyegen

Ha azt tapasztalod, hogy a gyermeked unatkozik, vagy nem találja fel magát, akkor szánj rá 5-20 percet, hogy beindítsd a fantáziáját. A pihe-puha szőnyegen ülj le mellé, és kezdj el egy történetet mesélni. Meglátod, hogy a gyermekben egyből fellángol a kalandvágy, és színesebbnél színesebb történetekkel fogja kiegészíteni a tiédet. Jó játékot kívánunk!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpssocialwings.hu - 2023 május - Cikk4

Így állítsd be a Facebookon az üzleti oldalad!

A Facebook az egyik legnagyobb közösségi média platform, amelynek segítségével a vállalkozások és az ügyfelek egymással kommunikálhatnak, és az üzleti tevékenységek promóciója is lehetséges rajta igencsak nagy hatékonysággal.

https-csingiling.hu - 2023 május - Cikk1

A megfelelő babaágy kiválasztása

Akár a hálószobátokban, akár egy külön helyiségben alszik majd a hamarosan megszületendő csecsemőtök, a megfelelő kiságy elengedhetetlen a jó (és biztonságos) alvási szokások kialakításához.

https-__www.curver.hu_ - 2023 május - Cikk6

Rendszerezz nagyszerű műanyag dobozokkal!

Téged is zavar az otthonodban a rendetlenség és a számtalan, nem helyén lévő dolog, és úgy érzed, eleged van a rend érdekében folytatott szüntelen harcból? Nem vagy vele egyedül!

https-__www.buywatch.hu_ - 2023 április - Cikk1

Hogyan válassz alkalmi órát?

Egy alkalmi karóra kiválasztását semmiképpen sem szabad elsietni, mivel ez a darab sok mindent elárulhat a külvilágnak a stílusodról.

https-__ujhazbodrogi.hu_ - 2023 április - Cikk3

Az öntözés kulcsfontosságú kérdés a kertben

Az éltető víz nélkül hiába ültetünk csodás növényeket és vetünk fűmagot a kertben, nem fogjuk tudni megőrizni a szépségüket, a nyári forróság és száraz időszakok alatt pedig szinte felperzselődik a növényzet.