Egy férfi, akit élettársa meggyilkolásával gyanúsítanak, azt állította, hogy azért maradt három napig a holttest mellett, mert arra várt, hogy "feltámadjon".

A meg nem nevezett gyanúsítottat szeptember 6-án fogták el a délkelet-brazíliai Joinville városában egy 59 éves Maria Nazareth Vargas nevű nő halálával kapcsolatban, írja a DailyStar.

A polgári rendőrség megerősítette, hogy Vargas asszony halálához vezető körülmények három hónapja, júniusban történtek egy házban, ahol a férfi tartózkodott. A biztonsági kamerák felvételein látható, amint szombaton belépett az ingatlanba, és csak három nappal később jelent meg újra, amikor is értesítette Vargas asszony családját a haláláról, mielőtt úgy döntött, elhagyja a környéket.

Akkoriban úgy ítélték meg, hogy a halál okát az illetékes hatóságok nem tudták megállapítani, és Vargas asszony halálát természetes halálnak nyilvánították. Az áldozat édesanyja azonban szorgalmazta az ügy újbóli megnyitását, amikor a férfi egy hónappal a lánya holttestének megtalálása után betört a házába, és sikertelenül megpróbálta halálra késni.
Vargas holttestét ezt követően exhumálták, a szakértők próbálják kideríteni, hogy élettársa gyilkolhatta-e meg. A férfi bevallotta az áldozat édesanyja elleni támadást, de tagadta, hogy meggyilkolta volna élettársát. Most előzetes letartóztatásban kell maradnia mindaddig, amíg az illetékes hatóságok meg nem állapítják a nő halálának okát.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet