Choupette-et, azaz Mademoiselle Choupette-et azoknak, akik nem ismerik személyesen, nem szükséges bemutatni. Ha valakinek mégis kimaradt volna valahogyan idáig az életéből, nos ő Karl Lagerfeld macskája, akinek igazán irigylésre méltó sors jutott.

Promóció
- Advertisement -

A cicust Karl Lagerfeld Baptiste Giabiconi modelltől fogadta örökbe, aki 2011-ben adta kölcsön a házi kedvencet a tervezőnek. Choupette gyorsan a közösségi média ikonja lett, több mint 100 ezer követővel rendelkezik hivatalosan nemhivatalos Instagram-oldalán.

Az persze nem kérdés, hogy ilyen apucival Choupette a világ legsikkesebb macskája. Napjai nagy részét alvással, privát gépeken repüléssel és twitterezéssel tölti. Megéli az álmait, na! 

Mademoiselle Choupette mindent megkap, amit csak akar. Ha utazik, a legjobb holmik veszik körül: saját bőröndje (naná, hogy egyedi darab), iPadje és Goyard-tányérjai vannak, amiket személyesen neki készítettek. S mi van, ha elkapja a cicát a jet-lag? Nos, az:

Lehetetlen. Még a repülőn is remekül alszom, mert finom ágynemű és puha párnák vesznek körül, szóval kipihent vagyok landolásnál. A te repülőgépeden nincs hálószoba?

– csacsogja a macska, aki nyilván nem szociális érzékenységéről ismert.

Happy #FathersDay Daddy @karllagerfeld. Thank you for bringing me into the (fashion) world. 😘

12.2k Likes, 184 Comments – Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Instagram: “Happy #FathersDay Daddy @karllagerfeld. Thank you for bringing me into the (fashion) world. 😘”

Choupette amúgy maga is divatikon, hiszen több Vogue-címlapon is megjelent már. 

Nemcsak Lagerfeld apuci pátyolgatja a cicát, hanem saját szolgálólányai lesik a kívánságait. Naponta kétszer is átfésülik a bundáját.

Choupette anyagilag sem áll rosszul: 3 millió dollárt harácsolt össze csupán 2 modell haknival, és saját smink kollekciója van a japán Shu Uemura márkával.

A cica rendszeresen posztol a Twitteren, és online naplójában arról ír, többek között, hogy milyen szörnyű a New York Fashion Week és a Chanel milyen nagyszerű.

Happy Birthday to me! Happy Birthday to me. I’m one year older but still better than thee! 🎁🎈🎉 #Choupette

4,957 Likes, 158 Comments – Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Instagram: “Happy Birthday to me! Happy Birthday to me. I’m one year older but still better than thee! 🎁🎈🎉…”