Alig egy éve a Full Circle című EP-jével robbant be a hazai rock-életbe a The Royal Freak Out, és máris óriási sikereket érnek el. Múlt héten ért véget az Ígéretes Titánok és a NOWmagazin közös tehetségkutatója, amit elsöprő lendülettel nyertek meg, így főműsor időben, szombati napon játszhatnak majd az EFOTTon. Energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással és nagy adag hangerővel megspékelve, mindez élőben!

Hirdetés

A 2012-ben Londonban alakult The Royal Freak Out egy kislemez (Faliure is an Option), megannyi londoni klubkoncert és némi szünet után immáron Budapesten elkészítette második EP-jét 2015 elején Full Circle címmel. A kislemez bemutatása óta aktívan koncertező négyes (Farkas Balázs – ének, gitár; Sipos Ábris – basszus; Deák Péter – gitár; Békési Dávid – dobok) erőteljes színpadi jelenléttel tör utat magának a hazai zenei színtéren.

Tavaly bejutottak a Veszprémi Utcazene Fsztiválra, ahol ők voltak a közönségkedvenc. Idén beválogatták őket a szarvasi Dobbantóra, ahol a döntőig jutottak, így kaptak egy fellépési lehetőséget a Zorall Sörolimpiára, lesöpörték a lábáról a Titánok az EFOTTon zsűrijét (Balogh Roland – Magyar Nemzet/Ígéretes Titánok újságírója, Cseh Attila és Horváth Vivien az EFOTTtól és Rusz András a The Biebers menedzsere). Jelenleg új dalokon dolgoznak, ami jövőre első nagylemezük anyaga lehet.

Következő koncertek:
06.21. – Zene Ünnepe 2016, CSTP a Várkert Bazárban

Facebook-esemény: ITT

07.15. – Bánkitó fesztivál (közös program a Fiatal Írók Szövetségével)

Facebook-esemény: ITT

07.16. – EFOTT

Facebook-esemény: ITT

Hirdetés