Mindenkinek van egy elképzelése az ideális frizuráról, ami a számára legelőnyösebb, és a legjobban kiemeli a vonásait, legyen szó akár nőkről vagy férfiakról. A haj erős hullása, illetve a kopaszodás azonban könnyen az utunkba állhat ennek a megvalósításában.
Ön tudta, hogy a férfiak 50%-a már 50 éves kora előtt elkezd kopaszodni? Ha nem szeretne megelégedni egy rövidre nyírt, helyenként hiányos hajjal, tartson velünk, és ismerje meg a hajbeültetési eljárás hatásait!

Kinek ajánlott egy ilyen beavatkozás?

A hajbeültetés mindenkinek jó alternatíva lehet, aki már kisebb vagy nagyobb mértékben elkezdett kopaszodni, illetve annak is, akinek egyelőre még csak ritkás a haja bizonyos területeken. Tekintse meg a TurboHair Medical hajbeültetésének eredményeit, ahol más-más életkorú páciens különféle problémájára is hatékony megoldást találtak a szakemberek. Az előtte utána képeken jól látható, hogy ahány páciens, annyi probléma, a változások viszont megdöbbentőek.

Sok férfit zavar a fejtető elülső részén kezdődő hajvesztés, ami által a hajvonal is egyre hátrébb tolódik. Egy hajklinikán ezt az esztétikai problémát is sikeresen tudják kezelni azáltal, hogy újra beállítják a hajvonalat. Így a páciensek búcsút inthetnek az egyre magasabbnak tűnő homloknak.

Előfordulnak olyan esetek is, amikor valaki nem a hajritkulás, hanem például hegesedés elrejtése miatt keresi fel a hajklinikát, hiszen ennek elfedésére is megoldást biztosíthat a beavatkozás.

Mennyire tartós az eljárás?

Ha már gondolkodunk a hajbeültetés lehetőségén, felmerülhet a kérdés, hogy mennyire lesz tartós az eredmény. Ezzel kapcsolatban viszont jó hírünk van, hiszen bár sokan nem tudják, de a beavatkozás véglegesnek tekinthető, tehát egy életre szól. A beültetéshez használt, tarkóról átültetettt hajhagymák ugyanis nem rendelkeznek azokkal a receptorokkal, amelyektől hajlamosak leszünk a hajhullásra.

Azzal viszont számolnunk kell, hogy ez csak a beültetett területre igaz, tehát a fej többi részén még fennállhat az esélye, hogy tovább folytatódik a hajhullás.

Gyógyulási idő

Maga a beavatkozás általában 1 vagy 2 nap alatt történik meg, ami függ attól is, hogy mekkora mértékű a kopaszodás, illetve hogy pontosan milyen változtatásokat szeretnénk. Ezt követően azonban még nem folytathatjuk a szokásos rutinunkat, hiszen néhány napot rá kell szánnunk a gyógyulásra.

Ebben az időszakban ugyanis minden izzadással járó tevékenységet kerülnünk kell, legyen szó akár fizikai munkáról vagy sportról, kirándulásról. Ezenfelül kímélnünk kell a fejtetőnket a napfénytől, illetve az UV-sugárzástól is. A legjobb, ha a kezelést követő néhány napot a pihenésre, regenerálódásra szánjuk.

Egy jó frizura nagy hatással lehet nemcsak a megítélésünkre, de az önbizalmunkra, és az ebből fakadó hangulatunkra is. Ha Önt is zavarja a ritkuló haj, és nem szeretne megválni kedvenc hajviseletétől, érdemes lehet ellátogatnia egy hajklinikára, és igénybe venni egy konzultációt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.