Az egyik legjobb érzés, amikor sikerül elkerülni olyan felesleges kiadásokat, amelyek a figyelmetlenségünkből és saját hibáinkból keletkeznek. A rizikó nagyobb, ha olyan feladatba fogunk, amelyhez nincs meg a szaktudásunk. Ilyen lehet a költöztetés is.

A költöztetés drága mulatság lehet miattunk

Amikor költöztetésbe kezdünk, gyakran eshetünk abba a tévedésbe, hogy egyedül is le tudjuk bonyolítani a feladatot. Később juthat csak eszünkbe, hogy nincs elég nagy autónk a fuvarozáshoz, és a barátaink sem érnek rá a kijelölt hétvégén, épp ezért jól jön a szakmai segítség. A költöztetés árak tekintetében még kedvezőbbnek tűnhet, ha realizáljuk, hogy a szakemberek, például a Visszuk.hu csapata, számtalan kellemetlen pillanattól menthetnek meg minket.

Emlékszel még a kedvenc foteledre, amely bőrhuzatát a lépcsőházi fordulóban szakítottátok ki a legutóbbi cipekedés alkalmával? Vagy arra a festményre, amely a megfelelő rögzítés hiányában eldőlt és kilyukadt a csomagtérben? Ilyen és ezekhez hasonló balesetekre gondolunk, amikor a költöztetéssel járó baklövéseket emlegetjük.

Néha pont azért sodródunk ebbe a helyzetbe, mert szeretnénk megspórolni a szolgáltatás árát, és inkább önállóan vágunk bele a procedúrába. Igen ám, csak arról feledkezünk meg, hogy olykor az általunk okozott kár nagyobb összegeket emészt fel, mint amennyibe eredetileg a költöztetés került volna. Ráadásul a legtöbb cég teljes körű garanciát vállal a munkájára, és a személyre szabott biztosításokra is felhívja a figyelmünket.

Hogy néz ki az árazás?

A végösszeg alapvetően a kiállási és az óradíjból tevődik össze, amelybe Budapest területén kívül még a megtett kilométerek is beleszólhatnak, mivel ilyenkor ezeket is hozzá kell számolnunk a számlához. Sokszor felmerül, hogy miért óradíj alapon működik az elszámolás. A válasz az, hogy ezáltal válik lehetővé, hogy a valós munkaórák alapján történjen meg a kalkuláció.

Az árazás a teherautók méretének és a munkatársak számának függvényében változhat, ezért érdemes körültekintően dönteni az ajánlattételkor, és megfontolni, hogy valóban szükségünk van-e a nagyobb kapacitású járművekre.

Léteznek olyan plusz költségek is, amelyek minden esetben a megrendelőt terhelik, például a behajtási engedély igénylése vagy a parkolási díj megfizetése. Ezenfelül néhány “extra” szóba jöhet még, mint a csomagolóanyagok beszerzése a dobozoláshoz vagy a bútorokhoz.

Az ajánlatkérés menete

A cégek jellemzően egyedi árajánlatot szabnak, amely a weboldalakon található ajánlatkérési űrlap kitöltésével indul. Ezután a vállalat diszpécserei felveszik velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az összes részletet, amelyek befolyással bírnak a végső árra.

Ha mi pontosan meg tudjuk fogalmazni a kéréseinket és a körülményeket, azzal nagyban hozzájárulhatunk ahhoz, hogy lehetőleg ne a helyszínen derüljenek ki olyan tényezők, amelyek módosítják az összeget. Egy profi cég mindenben segít nekünk, mivel ők is arra törekednek, hogy gyümölcsöző legyen az együttműködés!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.