Harry herceg ölében landolt az öt órai tea a városnéző busz tetején

James Corden showman interjút készített honfitársával, Harry herceggel, és még egy spartan-pályán is összemérték tudásukat. 

Harry herceg és A korona sorozat

Harry herceggel bandázott az amerikai The Late Late Show angol műsorvezetője, James Corden Los Angeles-ben. Ezúttal nem kellett senkinek sem a volán mögött énekelnie, de a városnéző busz tetején ötórai teázással kezdődő adás így is éppen elég szórakoztatóra sikerült. 

James Corden Harry Herceg Interju
James Corden és Harry herceg / Fotó: CBS / YouTube

Harry herceg megvédte a Netflix A korona sorozatát, amelyet a nép imád, a brit kormány kevésbé

Bár nagyrészt fikció, azért lazán van köze a valósághoz, de természetesen korántsem pontos. Nagyjából el lehet képzelni, hogy milyen, amikor a kötelesség és a nép szolgálata előrébb való, mint a család és minden más. Sokkal inkább nézem A koronát, mint olvasom a családomról vagy a feleségemről szóló híreket. A korona természetesen fikció, ezt mindenki tartsa szem előtt. De ha ilyeneket tényként hoznak le az újságok, akkor nem állok jót magamért

– mondta a herceg, aki már tavaly tavasszal kijelentette, mely bulvárlapoknak nem hajlandó nyilatkozni, majd év végén beperelte a The Sunt és a Daily Mirrort

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Sussex hercege beszélt arról is, hogyan indult kapcsolata Meghan Markle-lel, írja a The Guardian. Elmondta, hogy egy hétköznapi párhoz képest mindent fordítva csináltak. Az első két hónapban otthon ismerkedtek, vacsoráztak, tévéztek, majd miután összejöttek, párként már kimerészkedtek nyilvános helyekre is. Így rengeteg időt tudtak kettesben tölteni, és nagyon hamar sikerült megismerniük egymást. 

Archie, a pár első gyermeke tavaly májusban ünnepelte első születésnapját, és az első szava a „krokodil” volt. A büszke apuka eldicsekedett azzal is, hogy a kisfiú most már 3-4 szót mond egymás után és énekel. Dédnagymamájától, II. Erzsébet királynőtől egy gofrisütőt kapott ajándékba. A királynő és Fülöp herceg rendszeresen tartja velük a kapcsolatot Zoomon keresztül. 

Az nem derült ki, hogy a felvétel még a múlt heti bejelentés előtt készült-e, amikor a nemzetközi sajtót bejárta a hír, hogy a pár nem kívánja már a brit királyi családot szolgálni, hanem inkább „egyetemes szolgálatba” fognak. A bírálók szerint ez nagyfokú tiszteletlenség a királynővel szemben. 

Élete a közszolgálat 

„Az életem mindig is a köz szolgálatáról fog szólni. Ezt Meghan is vállalta, és mindketten imádjuk, hogy megpróbálunk részvéttel lenni, felvidítani az embereket és képességeink szerint kicsit megváltoztatni a világot” – nyilatkozta Cordennek Harry herceg. Hangsúlyozta, hogy nem megfutamodott a királyi családtól, hanem hátralépett, és nem visszavonul. Kijelentette, hogy a brit sajtó egészen mérgezett légkört teremtett, ami már a lelki egészségét is veszélyeztette.

Azt tettem, amit bármelyik férj, bármelyik apa tenne a helyemben. Azt mondtam magamban, hogy ettől meg kell kímélnem a családomat. De sosem futamodtunk meg. Sosem futamodom meg. Mindig itt leszek, hiszen az életem a köz szolgálata

– mondta saját narratíváját a herceg, aki mostanában klímavédelemmel is foglalkozik.

An Afternoon with Prince Harry & James Corden

Now that the Duke and Duchess of Sussex are settled into Southern California, James Corden thought it was time to show his friend Prince Harry the sights. Fr...

Corden megmutatta azt a házat is Harry-nek, ahol Will Smith sorozatát, a Kaliforniába jöttemet forgatták, mert szerinte ez ideális lenne a családjának. Felhívták Markle-t is, aki csak nevetve annyit mondott, hogy már eleget költöztek.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból